Vlaamse Pareltjes deel XVII: Laura Goossens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Laura Goossens. Vlaamser klinken dan dit kunnen we dus moeilijk voorstellen. De 23-jarige knapperd loop je wel eens tegen het ravissante lijf in Antwerpen. Ze is ook ambassadeur voor Freddy Pants…je kent ze wel…de broeken waar je achterwerk nog beter uitkomt…iets wat wij al wel gespot hebben natuurlijk!

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via info@whatmatters.be, wie weet is zij de volgende in het rijtje!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Daarom is EATS Channel het lekkerste Instagram account in jaren!

Een account voor Bourgondiërs… Eten en drinken…daar zijn we wel voor te vinden. Gooi hier ...

Marije Oosting Santa’s Next Sugarbabe

Eerder brachten we al een artikel over Sugardating en lieten we enkele sugarbabes aan ...

Model Apollonia laat ons proeven van kerstsfeer!

Soms moet je het gewoon eens wat verder gaan zoeken in plaats van onder ...

Hosting door Fraai