Sex on The Beach? Dit kan het grapje kosten!

In sommige gevallen draai je gewoon de bak in…we hebben het dan niet over het drankje!

Zomers weer en op vakantie? Dan hoeven we je niet te vertellen dat de hormonen soms gieren door je lijf en om preciezer te zijn, pretstengel. De verleiding om die net gescoorde chick of intussen al jaren lief nog eens alle hoeken van het strand te laten zien is dan wel gewoon heel groot. Allemaal spannend maar…toch loont het de moeite om de schaarse kleding die je nog aanhebt nog even aan te houden en braaf een kamer te zoeken. Op sommige plaatsen kan het je een pak geld kosten, of erger nog, een paar dagen ‘den bak’.

HomeToGo vergelijkt de cocktailprijzen van ‘Sex on the Beach’ op beroemde stranden in Europa met de boete die men krijgt, mocht men de horizontale tango op het strand verkiezen. Om een idee te hebben…in De Panne of Koksijde kost de alcoholische variant ongeveer 10€ en de prikkelende variant tot 500€. Het best kan je seks op het strand vermijden in Italië of Griekenland. Daar staan boetes tot maar liefst 30.000€ en een gevangenisstraf tot twee jaar op je te wachten. Redelijk zuur voor een snelle spanende wip.

Waar je wel in het rond kan vogelen is Polen. Daar kom je er volgens het wetboek met een verwittiging vanaf. Allen stellen we nu de vraag waar we een strand in Polen vinden…Soit, ga je nog op vakantie en heb je stiekem wat spannende plannen, best toch even de lijst consulteren! Keep it safe!

Bron: Esquire

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Heetste festival ter wereld is gestart…Coachella!

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk de mist ...

Voel je Lara Croft en ontsnap uit de ‘Tomb Raider’ Escape Room

Het wordt een hype…escape rooms die je meenemen in het verhaal van een echte ...

Hosting door Fraai