Sex on The Beach? Dit kan het grapje kosten!

In sommige gevallen draai je gewoon de bak in…we hebben het dan niet over het drankje!

Zomers weer en op vakantie? Dan hoeven we je niet te vertellen dat de hormonen soms gieren door je lijf en om preciezer te zijn, pretstengel. De verleiding om die net gescoorde chick of intussen al jaren lief nog eens alle hoeken van het strand te laten zien is dan wel gewoon heel groot. Allemaal spannend maar…toch loont het de moeite om de schaarse kleding die je nog aanhebt nog even aan te houden en braaf een kamer te zoeken. Op sommige plaatsen kan het je een pak geld kosten, of erger nog, een paar dagen ‘den bak’.

HomeToGo vergelijkt de cocktailprijzen van ‘Sex on the Beach’ op beroemde stranden in Europa met de boete die men krijgt, mocht men de horizontale tango op het strand verkiezen. Om een idee te hebben…in De Panne of Koksijde kost de alcoholische variant ongeveer 10€ en de prikkelende variant tot 500€. Het best kan je seks op het strand vermijden in Italië of Griekenland. Daar staan boetes tot maar liefst 30.000€ en een gevangenisstraf tot twee jaar op je te wachten. Redelijk zuur voor een snelle spanende wip.

Waar je wel in het rond kan vogelen is Polen. Daar kom je er volgens het wetboek met een verwittiging vanaf. Allen stellen we nu de vraag waar we een strand in Polen vinden…Soit, ga je nog op vakantie en heb je stiekem wat spannende plannen, best toch even de lijst consulteren! Keep it safe!

Bron: Esquire

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters zit in Disneyland Parijs en het park heeft groot nieuws!

In 2021 breiden ze uit met drie nieuwe parkdelen! Twee weken geleden liepen we ...

Logeren op hoog niveau in Canada

‘Beleving’ daar draait het tegenwoordig allemaal om. Op zoek naar een reis en bestemming ...

Ilse Van Acker, de personal coach van de sterren!

De naam ILSE VAN ACKER doet waarschijnlijk niet bij iedereen een belletje rinkelen. En toch! ...

Hosting door Fraai