Hailey Baldwin…de vrouw die Justin Bieber gaat ringen! (foto’s)

Hailey, Will you Marry me?

Als we het liefdesleven van onze Justin erbij halen, loopt het niet altijd over rozen. Een aan-af-relatie met Selena Gomez en dates met modellen als Chantel Jeffries, Yovanna Ventura, Playmate Alyssa Arce, Victoria’s Secret Model en Kardashian telg Kendall Jenner, Ashley Moore of Jayde Pierce…er zijn rekels die minder mooie gaatjes vullen.

Tot nu…en dan doelen we het op mooie gaatjes vullen. Het dekseltje op het potje van Justin heet Hailey Baldwin, een 21-jarig supergelovig topmodel en TV-host dat al een paar keer in Vogue heeft gestaan en commercials en catwalks deed voor Philipp Plein, Tommy Hilfiger, Guess, Dolce & Gabbana en Ralph Lauren.

Wij zijn een echte ‘belieber’…want laat duidelijk zijn, Justin heeft smaak…Kijk maar wat voor moois hij naar het altaar zal begeleiden!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Anastasia Zheleznyakova, een Brugse bom uit het Oostblok

Oost-Europese dames…wij zijn al langer fan! Al jaren dromen we van een vrijgezellenfeest in ...

Stella Dorrestein: Miss Beauty of Noord-Holland

We hadden beloofd om er geen grapjes over te maken. Wij zijn dan ook ...

Hosting door Fraai