Van Amberleigh West raken wij het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt? 

Dit 26-jarig Amerikaans model is even de geschiedenis ingegaan als laatste naakte ‘Playmate of the Month’. Na haar verkiezing tot Playmate, in januari 2016, hadden ze bij Playboy even genoeg van naakte vrouwen.

Gelukkig voor de lezers van het blootblad van wijlen Hugh Hefner, misten ze snel de pikantere pics van Amberleigh en haar collega’s en was hun honger naar naakte vrouwen snel terug. Amberleigh zelf hoopte dat haar Playmate ervaring haar acteercarrière een extra boost kon geven. Uiterlijk wordt ze wel eens vergeleken met Emma Watson en dit vindt ze totaal niet erg. ‘Het is mijn favoriete actrice, het doet mijn carrière dus zeker geen kwaad om op één van de mooiste en bekendste actrices te lijken.’ repliceert ze hierop.

Dat ze wel acteertalent heeft, kan je alvast terugvinden op het internet. Er bestaan namelijk verschillende filmpjes waarin ze al haar kleding ‘uitstript’. Vergeet Demi Moore, volgens ons is de kandidate voor de remake van Striptease gekend en hoeft men alvast geen casting te organiseren. Enjoy!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Esmeralda Roxana Alvarez Leyva maakt Vlaanderen tikkeltje exotischer

En niet alleen Vlaanderen maar ook Whatmatters is met één post 20° graden warmer ...

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Erika Helsen

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

Isabelle & Olivia Mathers is Whatmatters

Daar de herfst in Australië zijn intrede heeft gedaan en de winter stilaan voor ...

Hosting door Fraai