Van Amberleigh West raken wij het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt? 

Dit 26-jarig Amerikaans model is even de geschiedenis ingegaan als laatste naakte ‘Playmate of the Month’. Na haar verkiezing tot Playmate, in januari 2016, hadden ze bij Playboy even genoeg van naakte vrouwen.

Gelukkig voor de lezers van het blootblad van wijlen Hugh Hefner, misten ze snel de pikantere pics van Amberleigh en haar collega’s en was hun honger naar naakte vrouwen snel terug. Amberleigh zelf hoopte dat haar Playmate ervaring haar acteercarrière een extra boost kon geven. Uiterlijk wordt ze wel eens vergeleken met Emma Watson en dit vindt ze totaal niet erg. ‘Het is mijn favoriete actrice, het doet mijn carrière dus zeker geen kwaad om op één van de mooiste en bekendste actrices te lijken.’ repliceert ze hierop.

Dat ze wel acteertalent heeft, kan je alvast terugvinden op het internet. Er bestaan namelijk verschillende filmpjes waarin ze al haar kleding ‘uitstript’. Vergeet Demi Moore, volgens ons is de kandidate voor de remake van Striptease gekend en hoeft men alvast geen casting te organiseren. Enjoy!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Chelsey Weimar: kind aan huis bij DiCaprio

Geruchten en roddels zijn van allen tijden. Van sommige roddels en geruchten mogen we ...

Knapperd Sarah breidt ‘La Michaux’ verder uit!

Tijd voor een update bij een koffie (lees als wit wijntje)… Ongeveer een jaar geleden ...

Interview: Ravissante Kinsey Wolanski wil doktertje spelen

141.000 volgers op Instagram…een aantal dat zeker als een komeet in de lucht zal ...

Hosting door Fraai