Hieruit bestaat een typische mannenavond (hilarische foto’s)

Wie herkent dit?

Eindelijk nog eens op stap met je maten voor een legendarische boysnight? Je herkent het wel…na een lange werkweek samen een pintje pakken, die ene pas terug single vriend die weer een blauwtje loopt, bij het aanbreken van het eerste zonlicht toch even nog snel die vettige pita bij Pita Ster gaan binnenhaspelen, thuiskomen, willen gaan slapen en weer veel te vroeg wakker worden door je dochtertjes die om hun vader schreeuwen…(lees als moeder maar die geeft omwille van jouw nachtbrakerij geen krimp).

Het leven van de man gaat niet altijd over rozen.. En omdat mannen visueel ingesteld zijn, vat deze serie cartoons deze typische mannenavond op hilarische wijze samen. Herken je jezelf en jouw vrienden er al in?

Mannenmodewinkel Only for Men verzamelde uitgaansverhalen die vrienden onderling aan elkaar vertellen om ze vervolgens te delen met mannelijk (en natuurlijk ook vrouwelijk) België. Want zeg nu zelf, zijn wij niet allemaal heel benieuwd naar de avonturen die wij beleven tijdens zo’n stapavond?

Heb je zelf ook een sterk uitgaansverhaal of prachtige anekdote te vertellen? Of herken je jezelf of je vrienden in deze serie? Deel dit dan met de mannen van Nederland via #aboutguysnightout

Credits: onlyformen

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Men's Society: op zoek naar het perfecte geschenk

Nu moeten we het bij Whatmatters toegeven: de baardgroei op de redactie is niet ...

AB Inbev opent keten eetcafés!

Goose Island, we hadden er nog nooit van gehoord. Blijkt dat tegenwoordig één van ...

Hosting door Fraai