Hieruit bestaat een typische mannenavond (hilarische foto’s)

Wie herkent dit?

Eindelijk nog eens op stap met je maten voor een legendarische boysnight? Je herkent het wel…na een lange werkweek samen een pintje pakken, die ene pas terug single vriend die weer een blauwtje loopt, bij het aanbreken van het eerste zonlicht toch even nog snel die vettige pita bij Pita Ster gaan binnenhaspelen, thuiskomen, willen gaan slapen en weer veel te vroeg wakker worden door je dochtertjes die om hun vader schreeuwen…(lees als moeder maar die geeft omwille van jouw nachtbrakerij geen krimp).

Het leven van de man gaat niet altijd over rozen.. En omdat mannen visueel ingesteld zijn, vat deze serie cartoons deze typische mannenavond op hilarische wijze samen. Herken je jezelf en jouw vrienden er al in?

Mannenmodewinkel Only for Men verzamelde uitgaansverhalen die vrienden onderling aan elkaar vertellen om ze vervolgens te delen met mannelijk (en natuurlijk ook vrouwelijk) België. Want zeg nu zelf, zijn wij niet allemaal heel benieuwd naar de avonturen die wij beleven tijdens zo’n stapavond?

Heb je zelf ook een sterk uitgaansverhaal of prachtige anekdote te vertellen? Of herken je jezelf of je vrienden in deze serie? Deel dit dan met de mannen van Nederland via #aboutguysnightout

Credits: onlyformen

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

(Ver)koop last-minute je reis!

Heb je al ooit een vakantie moeten annuleren? En natuurlijk had je net dan ...

De heerlijke retro Barça shirts van COPA

Iconische voetbalhelden? Er zijn er heel wat meneer! Maradona, Pelé, Puskas, maar natuurlijk ook ...

Betaalbare Italiaanse flair rond je pols: Filippo Loreti

Italiaanse flair, we maken het onszelf graag wijs dat we het bezitten. Een beetje ...

Hosting door Fraai