Grasmaaien als een baas op deze Honda die 241 km/u haalt!

Grasmaaien is nog nooit zo plezant geweest!

Het is de laatste weken echt niet het moment om je gras af te rijden. Door de aanhoudende droogte is het gewoon nefast voor je gras als je het tekort afrijdt en laat je de boel best ongemoeid. Gelukkig zijn er grasmaaiers die wel wat meer kunnen dan alleen het gras maaien.

Zo is er de Mean Mower van Honda. Dit hebbedingetje beschikt over verschrikkelijk veel PK’s en haalt maar liefst een snelheid van 241 km/u, een wereldrecord dat het vorige met maar liefst 26 km/u verpulvert.

Het vorige record stond op naam van The Norwegian Speed Factory Team, with a little help van vrienden bij Corvette. Daar ze bij Honda niet konden verkroppen dat hun vorig wereldrecord (181 km/u) verbroken werd, bouwden ze een nieuwe grasmaaier op basis van de 999cc inline viercilindermotor die je ook terugvindt in de CBR1000RR Fireblade, een motor goed voor zo’n 193 pk bij 13.000 toeren.

Oh ja…het grasmaaien zelf kan tot 24km/u…de messen tegen 200km/u over je gras laten gaan zou volgens de handleiding niet zo efficiënt zijn…

Bron:Gewoonvoorhem
Foto’s: Honda

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Geef letter One F*ck of One Shit uit!

Nu zijn we bij Whatmatters af en toe best hautaine baasjes, daar bestaat geen ...

Komt Android oprichter met een iPhone killer?

Dit zou zo maar eens kunnen! Andy Rubin was een van de oprichters van ...

Elektrisch en met Italiaanse flair: Vespa Elettrica

Nadat ondergetekende op zijn muil ging met zijn Vespa, besloot hij het beestje de ...

Hosting door Fraai