Theatrale Neymar Jr. is inspiratie voor fastfoodketen KFC

Rol maar gelijk door naar Copacabana…

Nooit hebben we ons meer geërgerd dan aan de theatrale moves van Neymar Jr. op dit WK. Als er voor de Braziliaanse superster één reden is om toch te wenen als een klein kind, is het moment dan ook nu aangebroken…terug op het vliegtuig naar Brazilië.

Op het moment we dit schrijven, hangen we nog boven de pot met een gigantische kater. De Bruyne, Hazard, Kompany en de zijnen zijn erin geslaagd onze Rode Duivels de geschiedenisboeken in te laten gaan en zorgden met hun kwalificatie voor de halve finale voor een dagje waarop onze redactie alcohol voor de rest van hun leven gaat bannen…(lees ‘tot dinsdag’).

Wat we wel kunnen gebruiken op een zaterdag als vandaag is vettig eten. Waarom geen kippenvleugeltjes van KFC?

Cover: Twitter

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

HIJ KOMT ER, de trend voor komende zomer: Zwemshorts die verkleuren in water!

UPDATE…niet zo lang geleden brachten we onderstaand bericht over de 19-jarige Tom van Dieren die ...

Een biertje voor onder de douche

Ok, tegenwoordig lust ik wel een biertje, maar ik kan best wel even zonder. ...

De wonderlijke kracht van X-Gin

Of we van cadeautjes houden bij Whatmatters? Nou en of! Toen er spontaan een ...

Hosting door Fraai