Voor Joke Van de Velde mag Werchter een rib uit het lijf kosten!

Haar eerste ervaring op Rock Werchter mag iets kosten…

Joke houdt niet van 4 dagen kamperen…laat dat duidelijk zijn. De voormalige Miss België, model en presentatrice is voor het eerst in Werchter en legt hier een serieuze som op tafel om het zo comfortabel en luxueus mogelijk te ervaren.

Geen klein tentje tussen de blikjes Cara Pils en Zwan-worstjes, neen, zij gaat voor een luxueuze ‘Rocksuite’. Een kleine ‘suite’ met eigen douche en eigen toilet op Rockvillage.

Goedkoop is het niet. Zo kost een suite voor vier nachten 2.299 euro, nota bene, zonder een toegangsticket voor het festival. Iets wat Joke zelf niet te erg vindt. Ze deelt de suite dan ook met een ‘vriend’. ‘Ik ben niet zo’n fan van drukke mensenmassa’s, dus qua vuurdoop kan het festivalterrein wel tellen. Dat het in Rockvillage rustiger is, vind ik dan ook een hele opluchting. Ik kan relaxen, rustig een dutje doen als ik dat wil en ik sta toch op een kwartiertje op de wei. Toen ik jonger was, had ik er absoluut geen problemen mee om in een tentje te liggen tussen andere festivalgangers, maar ik ben al een dagje ouder hé. ‘ liet ze optekenen bij de vrienden van HLN.

Om een idee te hebben wat je voor een dikke 2 duizend Euro hebt…

* High end accommodatie én keycard voor twee personen
* Beddengoed en handdoeken
* Privédouche en – toilet
* Wastafel met spiegel
* Airconditioning
* Stopcontacten
* Rookalarm
* Vers fruit
* Luxe ontbijt
* Dagelijks de krant, aan ‘huis’ geleverd

Of zowat je krijgt in een 5* sterrenhotel aan zee…wat kies jij?

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Olympisch schaatskampioene wil voor 50.000€ in Playboy

Als we spreken over Olympisch goud tijdens de Winterspelen in Pyeongchang moeten we als Belg ...

Sara Sampaio, de nummer 1 van Portugal!

Met een naam als Sara Sampaio kan je al eens buiten komen. Dit Portugese ...

Boek nu al je ticketje voor AfrikaBurn 2018!

Fan van Zuid-Afrika? Terecht als je de verhalen mag geloven. Prachtige natuur, wilde dieren ...

Hosting door Fraai