Te koop: Een echte F1 voor jou en twee vrienden

Een koopje…

Als je de kostprijs van een huidige F1-wagen in acht neemt…

Een echte en huidige F1 kost en bij de 4,5 miljoen Euro. Wél, wij kunnen jou en twee medegezellen een pleziertje gunnen voor 1/8 van de prijs…namelijk €595.000. Voor deze prijs heb je alvast een echte F1, weliswaar omgebouwd tot drie plaatsen met een V10 die je doet gillen van plezier.

Twee raceauto’s staan op dit moment te koop bij Race Cars Direct en zij die de F1 al jaren volgen, kunnen hier alvast de Arrows herkennen waarmee Jos Verstappen in 2001 reed. Het betreft een koppel 3,5-liter Hart V10 machine die goed is voor 720 paardjes met een topsnelheid van om en bij de 330km/u.

In de 595K zit trouwens een reservemotor en tal van andere onderdelen. Je hoeft dus geen schrik te hebben dat je de versnellingsbak of motor naar de Filistijnen helpt tijdens een vrij rondje op het legendarische circuit van Francorchamps.

Wie krijgt er al zin in een een rondje F1?

Credits: Racecarsdirect

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Surfers paradise in the city

Ben je een rasechte beach boy of beach babe? Wil je zelfs met je ...

Whatmatters vrijgezellentip: Voetbalbowlen in Amsterdam!

Het hoeven niet altijd stripsters te zijn… Heb je nog eens plannen om met ...

Bugatti maakt zijn Chiron nog sneller met deze ‘sportieve’ versie

Gruwelijk, monsterlijk, een echt beest…beter kunnen we de nieuwe en speciale uitvoering van de ...

Hosting door Fraai