Pingpongen met Roos Vandekerckhove op een hete 4th of July

We gaan voor een vijfsetter…

Potverdekke, de ‘Lau’ heeft het daar in L.A. goed getroffen. Onze vriend des huizes en gekend als broer van Astrid Coppens én als sterke deelnemer aan De Slimste Mens woont niet alleen in een zonnige, broeierige en exotische omgeving…nee, hij deelt daar zijn leven ook met een enorm broeierige dame.

Roos, ondertussen een Instafamous model/digital content creator, is een geweldig mooie dame met gigantisch veel volgers die het niet nalaat om af en toe haar mooie zelve niet alleen voor onze ‘Lau’ te houden.

Zo dropte ze op ‘The 4th of July’, of zowat de Amerikaanse nationale feestdag, een foto van zichzelf enkel bedekt met een koppel tafeltennis-palletjes. Moesten wij de ‘Lau’ zijn, wij zouden alvast gaan voor een lange vijfsetter!

Cover: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Aanstormend modetalent: Camille Botten

Iedereen herkent het en hoewel het bij ons lang geleden is kunnen we het ...

Welke Braziliaanse heeft mooiste kont(je)? Oordeel gerust zelf!

Als er één ding is waar Latijns-Amerikaanse vrouwen graag mee uitpakken zijn het hun ...

Double fun (of trouble) met deze Fit Chick Twins

Neen, we hebben niet teveel gedronken en zien alles dubbel. Of toch alleszins vandaag ...

Hosting door Fraai