Pingpongen met Roos Vandekerckhove op een hete 4th of July

We gaan voor een vijfsetter…

Potverdekke, de ‘Lau’ heeft het daar in L.A. goed getroffen. Onze vriend des huizes en gekend als broer van Astrid Coppens én als sterke deelnemer aan De Slimste Mens woont niet alleen in een zonnige, broeierige en exotische omgeving…nee, hij deelt daar zijn leven ook met een enorm broeierige dame.

Roos, ondertussen een Instafamous model/digital content creator, is een geweldig mooie dame met gigantisch veel volgers die het niet nalaat om af en toe haar mooie zelve niet alleen voor onze ‘Lau’ te houden.

Zo dropte ze op ‘The 4th of July’, of zowat de Amerikaanse nationale feestdag, een foto van zichzelf enkel bedekt met een koppel tafeltennis-palletjes. Moesten wij de ‘Lau’ zijn, wij zouden alvast gaan voor een lange vijfsetter!

Cover: Instagram

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Weervrouw Yanet zorgt voor hoog bloeddrukgebied!

Zelfs bij slecht weer blijft het verdomd heet… Op onze nationale televisie rollen gerespecteerde ...

Maak kennis met bikinimodel Gala Serré

Waar wij aan denken bij het woord Gala? Een groot feest, eventueel het one ...

Emily Ratajkowski schittert op Filmfestival van Cannes

Het is weer alle ‘hengsten’ aan dek in Cannes…topmodellen, filmsterren, sporthelden en andere prominenten ...

Hosting door Fraai