Scoor 25% op de nieuwe zomercollectie van BALR…

Nog snel wat solden op de kop tikken voor je het vliegtuig naar warme oorden opzoekt!

BALR…wie kent dit nog niet? Het is een kledingmerk dat in 2013 is opgestart door Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel, toen drie profvoetballers die ook wel interesse hadden in mode. Ze besloten hun krachten te bundelen en zo ontstond het merk BALR. De eerste collectie van het merk bestond uit shirts met de namen van voetballegendes op de achterkant (Zidane, Bergkamp, Beckham). Casual shirts over voetbal zonder afbreuk te doen aan stijl.

Ondertussen zijn we vijf jaar verder en lanceren ze de zoveelste nieuwe en succesvolle collectie. En wat meer, de Nederlandse rekels geven zowaar 25% korting! Het waren de (hoe kan het ook anders) Nederlandse rekels van FHM die ons dit lieten ontdekken. Hoe? Klik snel HIER en shop je een stijlvol, casual chique, doch sportief stuk!


Cover: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Genomineerd: Wie is de mooiste atlete van 2017?

Typisch fenomeen bij de jaarwisseling zijn de eindejaarslijstjes. Een poll hier, een verkiezing daar ...

AVE Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer!

Op tijd en stond halen sportmerken klassiekers vanonder het stof, je kan geen modellen ...

Rebel met met een mening

Wijk je al eens af van de gebaande paden en kleur je liever al ...

Hosting door Fraai