Scoor 25% op de nieuwe zomercollectie van BALR…

Nog snel wat solden op de kop tikken voor je het vliegtuig naar warme oorden opzoekt!

BALR…wie kent dit nog niet? Het is een kledingmerk dat in 2013 is opgestart door Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel, toen drie profvoetballers die ook wel interesse hadden in mode. Ze besloten hun krachten te bundelen en zo ontstond het merk BALR. De eerste collectie van het merk bestond uit shirts met de namen van voetballegendes op de achterkant (Zidane, Bergkamp, Beckham). Casual shirts over voetbal zonder afbreuk te doen aan stijl.

Ondertussen zijn we vijf jaar verder en lanceren ze de zoveelste nieuwe en succesvolle collectie. En wat meer, de Nederlandse rekels geven zowaar 25% korting! Het waren de (hoe kan het ook anders) Nederlandse rekels van FHM die ons dit lieten ontdekken. Hoe? Klik snel HIER en shop je een stijlvol, casual chique, doch sportief stuk!


Cover: Instagram

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Kevin De Bruyne tovert vanaf nu met de nieuwe Nike PhantomVSN

Een fluwelen schoentje voor fluwelen voetjes… Wij zijn een bevoorrechte partij. Gisteren hebben we ...

Précollectie lente/zomer ANTWRP is doorspekt met ironie!

Een collectie gecreëerd in onze eigen geboortestad…dat volgen we al nog voor de eerste ...

Banana Moon lanceert nieuwe badpakkencollectie!

Waarom post een site voor mannen in godsnaam een artikel over een badpakkencollectie voor ...

Hosting door Fraai