En hoe Radja toch nog onze 24e man is…

Het is en blijft een held…

Vier keer winst en dus nog steeds ongeslagen…dat blijven onze Rode Duivels voorlopig na de winst in de 1/8e finales op de Wereldbeker in Rusland. Met een paar meesterlijke wissels van tactisch genie Martinez werd afgelopen week een bijna zekere uitschakeling (0-2) in twintig minuten nog omgebogen tot een delirium…3-2 en exit Japan.

Dat onze bondscoach maar één tactische vergissing gemaakt heeft door Radja Nainggolan niet mee te nemen, wordt hem voorlopig nog even vergeven. Die laatste laat het niet aan zijn hart komen en zorgt er vanop het thuisfront voor dat zijn makkers bij de Duivels elke match aanvatten met een stevig voordeel. Hoe? Kijk en geniet!

Oh ja, Roberto…als je midden juli met de gouden beker de Brusselse Grote Markt verovert, vergeet El Ninja niet om hem mee te dragen!

We zijn alvast benieuwd wat onze held voor de Brazilianen in petto heeft…

Good luck … with getting to the stadium #SupporterWithoutLimits #OrangeUnlimited @orange_belgium

Een bericht gedeeld door Radja Nainggolan (@radjanainggolan.l4) op

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Antwerp Pride: Hijs de regenboogvlag!

Weldra zal de regenboogvlag weer door Antwerpen stad wapperen. Praalwagens vol decadentie, kleur en ...

Wat een baas! Lefgozer daalt in stijl af naar winst downhill MTB-race! (Video)

Met de billen dicht! En met de nodige ‘cojones’…anders kunnen we het niet verwoorden. ...

Met deze straaljager gaat Tom ‘Maverick’ Cruise de vijand te lijf in Top Gun 2

Vergeet de F14 Tomcat… Die laatste is ondertussen staat al geruime tijd op stal ...

Hosting door Fraai