Whatmatters Real Estate: Privé-eiland in New York ($120.000.000)

Waan jezelf de échte Wolf of Wallstreet…

Vergeet The Hamptons, dat zijn vanaf nu kleine vakantiehuisjes. Zwem je als Oom Dagobert in de dollars, kan je het geld beter investeren in een privé-eiland in de ruime omgeving van New York, ‘The City that never sleept’.

Het eiland ligt op ongeveer 80 kilometer verwijderd van The Big Apple, wiens skyline je bij helder weer gewoon kan zien,  en bestaat uit een hoofdhuis met negen slaapkamers, een huis voor het personeel, een boothuis, verschillende strandhuisjes, privé-strand, manège met maar liefst 18 stallen en een paardenhindernissenparcours,… . Ideaal om al je vrienden en paardrijdende chicks op vakantie te laten komen, of beter aanmeren.

Een koopje? Wél, de vraagprijs is net met maar liefst $55.000.000 miljoen gezakt, of zowat de prijs van een luxemansion in The Hamptons, en wordt geheel de uwe voor ‘slechts’ $120.000.000. Waar wacht je op?

Je hebt nog geluk ook: de vraagprijs is kort geleden $55 miljoen omlaag gegaan. Voor $120 miljoen is dit stekkie van jou. Doen!

Bron: Esquire

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

MOM GIN: UW MOEDER! (haar gin)

Men zegt wel eens dat elke vrouw een prinses en je moeder een koningin? Zou ...

Wees toch maar een beetje SuspiciouS

Sinds enkele maanden zijn we weer een fijn label van 2 jonge Antwerpse ondernemers ...

Retro design voor Iphone 7 Plus

Wie kent er Macintosh nog? Wij leerde het gekleurde appeltje voor het eerst kenner ...

Hosting door Fraai