Het leven is een Strijd…behalve voor Romee

Maar om Romee zouden we graag strijden…

Wie ons al langer volgt weet dat we wel een boontje hebben voor Victoria’s Secret modellen en straffer…Nederlandse Victoria’s Secret modellen want laat duidelijk zijn, onze Noorderburen hebben geweldig mooie dames op onze wereld gezet. Nadat Doutzen Kroes de Angels had verlaten dachten we even in een zwart gat te vallen maar gelukkig stond daar ene Romee Strijd op.

Dat het leven van Strijd niet echt een ‘Strijd’ is zien we aan haar vele mooie foto’s op Instagram. Wij denken in ieder geval dat ze in bikini geboren is. De ene exotische beachlocatie volgt de andere op met af en toe een uitschuiver op de grachtjes in Amsterdam.

Dat deze bloedmooie Nederlandse knapperd ook onze homtown genegen is, blijkt uit het feit ze wel eens durft te poseren in een T-Shirt van SuspiciouS Antwerp. De eerste klik is er al! Over klikken gesproken,…klik maar eens door op haar Insta en geniet!

Summer must-have: @Kiehls Daily UV Defense #KiehlsParter #Kiehls 🍹

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Cover: Instagram

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Knappe Hongaarse Barbara Palvin showt wel heel bijzondere bikini

Gelukkig heeft ze een hand over om één en ander te bedekken… De Hongaarse ...

Nieuwste videoclip van Lennert Wolfs doet het met Whatmatters-babes!

Wat Als?… Eén van de resident DJ’s van ‘The Capital of Nightlife’ Carré je ...

Ilse Van Acker, de personal coach van de sterren!

De naam ILSE VAN ACKER doet waarschijnlijk niet bij iedereen een belletje rinkelen. En toch! ...

Hosting door Fraai