Het leven is een Strijd…behalve voor Romee

Maar om Romee zouden we graag strijden…

Wie ons al langer volgt weet dat we wel een boontje hebben voor Victoria’s Secret modellen en straffer…Nederlandse Victoria’s Secret modellen want laat duidelijk zijn, onze Noorderburen hebben geweldig mooie dames op onze wereld gezet. Nadat Doutzen Kroes de Angels had verlaten dachten we even in een zwart gat te vallen maar gelukkig stond daar ene Romee Strijd op.

Dat het leven van Strijd niet echt een ‘Strijd’ is zien we aan haar vele mooie foto’s op Instagram. Wij denken in ieder geval dat ze in bikini geboren is. De ene exotische beachlocatie volgt de andere op met af en toe een uitschuiver op de grachtjes in Amsterdam.

Dat deze bloedmooie Nederlandse knapperd ook onze homtown genegen is, blijkt uit het feit ze wel eens durft te poseren in een T-Shirt van SuspiciouS Antwerp. De eerste klik is er al! Over klikken gesproken,…klik maar eens door op haar Insta en geniet!

Summer must-have: @Kiehls Daily UV Defense #KiehlsParter #Kiehls 🍹

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Cover: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Een 'volmaakt' gesprek met de prinses van het Vlaamse lied: Lissa Lewis!

De meest onderschatte kunstvorm in België? Ongetwijfeld het Nederlandstalige lied. Zeker sinds het verdwijnen ...

De heerlijke chocolademelk van Raven Lyn

Wat hoort er nu beter dan bij deze periode dan chocolademelk? Champagne natuurlijk, maar ...

De nieuwe Jeep Wrangler komt aan in Europa en wij gaan hem als eerste testen!

Wij nemen vandaag de privé-jet naar Spielberg, Oostenrijk…Volg ons avontuur op Instagram!  Een onmiskenbare ...

Hosting door Fraai