Rode Duivels Special: We Are Debby Gommeren (Foto’s)

Aan de ravissante Debby Gommeren zal het niet gelegen hebben…

Vanavond spelen de Rode Duivels tegen Japan. Uiteraard ligt half België straks lam en worden Grote Markten, Dorpspleinen of pop up beach-bars overspoeld met zwart-geel-rood gedrapeerde supporters.

Onder hen ongetwijfeld ook Debby Gommeren. Het Vlaamse engeltje dat haar thuisland dikwijls verlaat voor meer exotische bestemmingen (wij volgen Instagram) is nog eens in het land en heeft van die kostbare tijd gebruik gemaakt om zich als een echte Rode Duivelin te laten shooten.

Wij stuurden deze foto’s alvast ook door naar onze Japanse vrienden. Zo dat zij tenminste ook nog een reden hebben om vandaag een beetje gelukkig te zijn!

Maar voor we afsluiten, gooien we nog wat voorzetten naar Debby…ze hoeft ze er alleen maar in te koppen…

Hier kijk ik vanavond naar de rode duivels…Antwerpen, op het groot scherm aan de Zuiderdokken
Mijn pronostiek voor vanavond is…die japanners zijn wel heel snel maar toch geloof ik in onze Rode Duivels…3-1 voor België
Mijn favoriete Rode Duivel is…het is moeilijk om er 1 Rode Duivel uit te kiezen. Een voetballer is niets zonder zijn team. Als ik er toch 1 moet kiezen, ga ik voor Lukaku. Hij maakt echt zoveel goals en is echt wel goed bezig. Natuurlijk kan hij niet zo sterk zijn als hij niet goed wordt aangevoerd.
Mijn favoriete voetballer is… Ronaldo! Misschien wat cliché maar heb de eer gehad om hem een paar jaar geleden in LA te mogen ontmoeten. Hij zag er zo goed uit als op het scherm!  Lol.
Een goed verwende WAG of liever op eigen benen? Ik sta liever op eigen benen. Ik hou ervan om ook mijn eigen ambities te hebben en aan een eigen carrière te werken.

Credits: Jean-Claude De Vuono

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Weekendmadeliefjes 75

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet ...

De artieste in Lieke Wolfs

Vergeet photoshop…de reden waarom sommige mensen die je in het dagelijkse leven geen glimp ...

Halle Berry…een vijftiger met een body van een twintiger…

Dé Bond-Girl die niet meer ouder wordt! Wie herinnert zich de scène van Halle ...

Hosting door Fraai