De temperatuur stijgt de dames naar het hoofd…

Veel zotter moet het vandaag niet worden. Het was afgelopen dagen warm, om maar niet te zeggen heet en het zal er komende week niet slechter op worden. Dat deze temperaturen dan ook rare dingen doen in de hoofden van sommige dames nemen we ze dan ook niet kwalijk.

Terwijl iedereen verkoeling zoekt aan water worden er zoals elk jaar nieuwe trends geboren. We hadden al de verkleurende zwemshorten voor mannen, nu is het de beurt aan de dames. Zo is het onwaarschijnlijk hip om je bikini ondersteboven te dragen. Het was het Italiaans fotomodel Valentina Fradegrada die deze ‘techniek’ als eerste heeft uitgeprobeerd en met succes. Ondertussen is er voor deze zomerhype zowaar een Instagram-account opgericht die in korte tijd al bijna 20.000 volgers had.

Wij bij Whatmatters hebben er niets op tegen, loeren graag naar ravissante meiden in bikini en zwengelen dus deze hype maar al ter graag aan. Stuur gerust jullie creaties door en wie weet zetten wij ze wel even online!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Jarige Kate Upton is verkozen tot de meest verleiderlijke vrouw ter wereld

Aldus de rekels van Maxim… “I’m a rebel, just for kicks!” staat er op ...

Plaatjes knallen met model Kristel aka Dj Lady Lipss

Meestal geven ze mannen een ‘of’-vraag…’Ben jij een ‘billen’- of ‘borsten’-man? Een ‘slimme’ of ...

Air Jordan & Levi’s creëren samen heerlijke sneaker en blitz jasje

Wat een heerlijke collab… Levi’s® en Jordan slaan de handen opnieuw in elkaar. Beide ...

Hosting door Fraai