De temperatuur stijgt de dames naar het hoofd…

Veel zotter moet het vandaag niet worden. Het was afgelopen dagen warm, om maar niet te zeggen heet en het zal er komende week niet slechter op worden. Dat deze temperaturen dan ook rare dingen doen in de hoofden van sommige dames nemen we ze dan ook niet kwalijk.

Terwijl iedereen verkoeling zoekt aan water worden er zoals elk jaar nieuwe trends geboren. We hadden al de verkleurende zwemshorten voor mannen, nu is het de beurt aan de dames. Zo is het onwaarschijnlijk hip om je bikini ondersteboven te dragen. Het was het Italiaans fotomodel Valentina Fradegrada die deze ‘techniek’ als eerste heeft uitgeprobeerd en met succes. Ondertussen is er voor deze zomerhype zowaar een Instagram-account opgericht die in korte tijd al bijna 20.000 volgers had.

Wij bij Whatmatters hebben er niets op tegen, loeren graag naar ravissante meiden in bikini en zwengelen dus deze hype maar al ter graag aan. Stuur gerust jullie creaties door en wie weet zetten wij ze wel even online!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Heerlijke assist van Ronaldo aan James…Helga Lovekaty

Scoren en laten scoren. We hebben het hier vandaag over misschien wel de beste ...

De fancy armsnoepjes van Mayford Amsterdam

Of het niet hoog tijd werd om nog eens een mannenjuwelen in de picture ...

Hosting door Fraai