Zo versier je je Insta crush!

Insta-Daten doe je zo…

Queen Instagram heeft King Facebook van de troon gestoten. Ook in het benaderen van jouw crushes. Hoewel Instagram geen dating platform is, liggen er toch wel wat mogelijkheden. Enige voorzichtigheid is wel geboden, want waar je bij Tinder zeker weet wat het vrouwelijke schepsel wil, is dit op Instagram lang niet zeker. Omdat een karrenvracht foto’s van je fluit sturen, nooit een goed idee is, geven we wat tips mee hoe je het dan wel kan aanpakken.

Don’t

Koudweg een berichtje in de inbox droppen is misschien niet het beste idee. Voor haar ben je immers een vreemde en je komt al snel als een volslagen creep over. Tenzij je verdacht veel weg hebt van Ryan Gossling, dan kan deze aanpak wel werken. Anders: niet doen! Vooral ook omdat ze elke dag 10 van die berichten binnenkrijgt en ze waarschijnlijk niet eens bekijkt.

Je kent haar niet, dus doe ook niet alsof. Je bent geen schoothond, nog de grootste fan. Reageer dus niet superpersoonlijk op foto’s, dan komt bij een vreemde alleen maar zielig over. Daar zijn psychologen voor!

Ga niet liken als een bezetene. Like je te veel foto’s dan beland je al snel in de categorie freak en geloof ons, daar wil je niet zitten. Als je echt élke foto liket ben je ofwel gestoord ofwel op zijn minst een stalker.

Do

Like niet alleen die bikinifoto’s. Ok het feit dat ze die post is an sich vragen om complimenten, maar pak het strategisch aan. Like af en toe ook eens een doodsaaie foto, zo lijkt het op zijn minst op je bent niet alleen wild van haar uiterlijk.

Drop af en toe eens een comment en zorg er dan in godsnaam voor dat deze complimenteus (zonder slijmerig te worden) en/of ontzettend grappig is. Humor scoort, altijd! Vanaf het moment dat ze begint te reageren op jouw comments ben je vertrokken. Als ze jou op dit moment ook begint te volgen, wil dit al helemaal zeggen dat je punten aan het scoren bent.

Wees je er wel steeds van bewust dat ook anderen je comments kunnen lezen. Er zijn waarschijnlijk nog tientallen kerels die hetzelfde willen als jij, dus zorg dat je niet de pineut wordt. Meng je bijgevolg ook niet in conversaties die ze met anderen voert en ga geen andere kerels lopen afzeiken.

Op het moment dat er wederzijdse comments worden geplaatst en je elkaar al een beetje kent, is het moment aangebroken om eens een privéberichtje te sturen. Geef gewoon eerlijk aan dat je haar beter wil leren kennen, geef je nummer en begin te Whatsappen.

4 bijkomende tips

Wil je nog 4 uitstekende tips? Bij deze:

  • Like enkel recente posts. Geloof me als je die kinderfoto van 3 jaar geleden of die cocktail aan het zwembad van 6 maanden geleden leuk vindt, dan komt dat redelijk freaky over. Mee opletten dus!
  • Zorg zelf geregeld voor updates op jouw profiel. Anders heb je toch gewoon wat te verbergen, nee?
  • Maak een verhaal. Wil je wat minder narcistisch overkomen en niet elke dag 25 selfies zetten, maak dan een verhaal. Daar kan je veel meer in kwijt.
  • Communiceer niet enkel met emoji’s. Dit komt echt wel infantiel over, doet zij dat wel… Tja, is ze heel knap?

 Bron: Manners.nl

You May Also Like

Zachtere mannen zijn beter in bed

Boys, stop maar met dat overdreven stoer gedoe en het dagelijkse tripje naar de ...

Loop jij wel eens vloekend naakt rond? Dan ben jij intelligent!

Godverdomsemiljaardepotvolkoffieshit…ontkennen heeft geen zin, wij vloeken op onze redactie meer dan ons lief is. ...

Maak je slaapkamer klaar voor je date!

Het is zover, je hebt eindelijk een date weten te scoren en ze komt ...

Hosting door Fraai