Whatmatters Travel: Vergeet Airbnb…wij huren een boot bij Barqo

Airbnb maar dan next level…

Het concept van Airbnb hoeven we jullie, denken we, niet meer uit te leggen. Kort door de bocht voor zij die het nog niet kennen doen we het toch…wat doe je als je huis, appartement of kamer voor langere tijd leeg staat? Je zet het op Airbnb en je verhuurt het voor citytrippers en andere passanten. Tot zover…

Mensen die een boot hebben, zijn er maar twee keer gelukkig mee…de dag van de aankoop (euforie) en misschien nog wel gelukkiger de dag van de verkoop (eindelijk van al die kosten af), want laat duidelijk zijn…een boot kost handenvol geld. Het ligt er maar leeg te dobberen terwijl de maandelijkse kosten (onderhoud, liggeld,…) hoog oplopen. Tot nu! Barqo ziet hierin een opportuniteit en zorgt ervoor dat jouw boot op het moment jij niet uitvaart je nog wat extra centjes kan opleveren.

“Al die willen te kaap’ren varen…”

Hoeven geen mannen met baarden te zijn…uiteraard droomt iedereen ervan eens Jack Sparrow of Captain Iglo te zijn. Als een echte kapitein wil je dan ook niets liever dan zo veel mogelijk varen, maar, en dan komt het grote probleem, je hebt geen boot. Met Barqo hebben we geluk. Zij brengen jullie kapiteins graag samen met de eigenaren die soms vergeten een boot te hebben. Zo komen deze partijen bij elkaar, waardoor er lekker veel gevaren en minder geld verspild wordt. Iedereen gelukkig!

Van de grachten in Amsterdam tot de heerlijke kristalheldere wateren in Ibiza, overal kan jij een motorboot of zeiljacht voor jou en jouw vrienden huren. Allen volgens hetzelfde principe als Airbnb. Let op, neem wel een verzekering (apart bij te bestellen) zodat je niet je hele hebben en houden kan verpatsen na een (duur) ongevalletje op zee.

Waar wacht je op? Nodig alvast je vrienden-matrozen uit als een echte baas…euh kapitein en boek een sloep HIER.


Credits: Barqo

tcoc

You May Also Like

Whatmatters Weekend Tip: Zoute Grand Prix 2018 in Knokke

Je weet ons te vinden dit weekend!  Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte ...

Sporten kan ook ongezond zijn

HELI-SKI Van de piste, stevig downhill met een razende snelheid naar beneden suizen op ...

Whatmatters Real Estate: Vakantiehuisje in The Hamptons voor 54.000.000$

Het Knokke van New York The Hamptons zijn een groep dorpen en gehuchten in ...

Hosting door Fraai