Whatmatters Travel: Dit is het meest fotogenieke hotel ter wereld

Er mag royaal met # gegooid worden! 
De vakantie komt eraan, of is voor sommige al bezig, en dan worden we met zijn allen weer overspoeld met foto’s op sociale media van lekker eten, verfrissende infinity pools, cocktails op het strand of de meest adembenemende uitzichten.
Voor de verandering moet je maar eens op Instagram de #maldives intikken. 5,5 miljoen mensen zijn er blijkbaar al op vakantie geweest want dit is zowat één van de meest populaire vakantiebestemming-hashtags die er bestaat. En terecht?

Misschien wel! Het Anantara Kihavah resort werd onlangs door het magazine Luxury Travel Advisor benoemd tot meest fotogenieke hotel ter wereld. Heerlijke zwembaden, een onderwaterrestaurant en bijna 100 villa’s die op houten palen in de kristalheldere oceaan staan…dichter bij het paradijs ga je niet komen.

Doch, het paradijs is niet zo goedkoop. Een verblijf kost je tussen de 800 en 6.500 Euro…euh…per nacht. Wij houden het voorlopig nog wel even bij het scrollen op de #maldives.

You May Also Like

Fire is Gold, het eerste Belgische hiphop festival!

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het een feit: het ...

3x Spaans!

Nadat we vorige week onze favoriete Griekse restaurants onder het voetlicht plaatsten, nemen we ...

Monk Bar: Traditioneel 'Brusselen' op café

In Brussel verdwaald en op zoek naar een leuke hotspot? Teen dan de Monk ...

Hosting door Fraai