Whatmatters Real Estate: Een paleisje in Kreta

Oh Oh Cherso, next level!
We gaan voor Grieks vandaag! Voor de stiekeme snoodaards die denken dat we langs de achterdeur binnenkomen, vergeet het, we komen binnen langs de grote poort! De poort van een gruwelijk dikke villa in het zuiden van het Griekse eiland Kreta, op zo’n 55 kilometer van Heraklion.

De ‘Ringhouse’ staat in schil contrast met de comazuipende jeugd in het Griekse feestgedruis. Ver weg van de vele openbare stranden hebben de mannen van decaACHITECTURE een minimalistische crib gebouwd op een klif met uitzicht op de Libische Zee.

Wat de kostprijs is en of het überhaupt wel te koop staat, daar hebben we het raden naar maar wie over genoeg sollen beschikt kan wel een poging doen. Is met geld niet alles te koop? Soit, Oh Oh Cherso, Next Level…we’re in!

Foto’s: George Messaritakis & DecaARCHITECTURE

You May Also Like

Clubben als een wilde vos!

Nu toeven we geregeld in Amsterdam en daar vingen we op dat binnenkort de ...

Lunch uit een bokaal

Wie bij eten uit glazen bokalen, alleen denkt aan appelmoes en naar karton smakende ...

Jordan meets Nintendo!

Ok tegenwoordig hebben we beide een Playstation, waarvoor we als excuus de kinderen gebruiken, ...

Hosting door Fraai