Whatmatters Real Estate: Een crib in het regenwoud van Costa Rica

Iets voor de rijke natuurmens onder ons…

Costa Rica is een land in Centraal-Amerika dat in het noorden door Nicaragua en in het zuiden door Panama wordt begrensd. In het westen en het oosten wordt het respectievelijk begrensd door de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee. Costa Rica, wat letterlijk Rijke kust betekent,  staat als 62ste gerangschikt in de index van de menselijke ontwikkeling en is op dat vlak een van de toplanden in Latijns-Amerika. Ideaal dus om er een tweede verblijf op na te houden op momenten je hunkert naar warm, zwoel,…weer en waar de lokale fauna en flora je doet vermoeden dat je in het paradijs bent terecht gekomen.


 

Die lokale fauna en flora vind je in het regenwoud van Costa Rica. En laat dat nu net het plaatsje zijn waar wij deze waanzinnige villa hebben gespot. Een luxueuze woning, van alles voorzien waar je maar kan van dromen en dit te midden in de natuur…

Nu nog een afspraakje met de bank…


Credits: Architecte @GarciaLachner www.garcialachner.com

You May Also Like

Influencer Yannick Somers is living the good life!

Het is dat we ons lijf niet mee hebben, of we hadden misschien ook ...

Ga eens op expeditie naar Antartica!

Van het avontuurlijke type, maar ook geen zin om in je eentje alles te ...

Ray-Ban & Ferrari…excellent en bliksemsnel

Uiteraard hebben wij als echte jongens wel een paar Ray-Bans in onze lade liggen. ...

Hosting door Fraai