Whatmatters Real Estate: Een crib in het regenwoud van Costa Rica

Iets voor de rijke natuurmens onder ons…

Costa Rica is een land in Centraal-Amerika dat in het noorden door Nicaragua en in het zuiden door Panama wordt begrensd. In het westen en het oosten wordt het respectievelijk begrensd door de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee. Costa Rica, wat letterlijk Rijke kust betekent,  staat als 62ste gerangschikt in de index van de menselijke ontwikkeling en is op dat vlak een van de toplanden in Latijns-Amerika. Ideaal dus om er een tweede verblijf op na te houden op momenten je hunkert naar warm, zwoel,…weer en waar de lokale fauna en flora je doet vermoeden dat je in het paradijs bent terecht gekomen.


 

Die lokale fauna en flora vind je in het regenwoud van Costa Rica. En laat dat nu net het plaatsje zijn waar wij deze waanzinnige villa hebben gespot. Een luxueuze woning, van alles voorzien waar je maar kan van dromen en dit te midden in de natuur…

Nu nog een afspraakje met de bank…


Credits: Architecte @GarciaLachner www.garcialachner.com

You May Also Like

Probeer haar maar te volgen: Vanessa Kerkhofs!

Van Limburgers wordt al weleens beweerd dat ze wat trager zijn. Nu, dat kunnen ...

MR MARVIS houdt het kort

Als de zon komt piepen zoals de afgelopen dagen en de ene stijlmisser nog ...

Feestelijke Foodpairing: oesters x gin

We mogen dan culinaire smulpapen en bon vivants zijn bij Whatmatters, in de keuken ...

Hosting door Fraai