Whatmatters Real Estate: Appartementje in hartje Amsterdam (5.400.000€)

Inclusief uitzicht op het Vondelpark!

Vandaag trekken we naar de hoofdstad die gekend staat voor zijn grachtenpanden, wallen, healthy foodbars, coffeeshops en karakteristieke herenhuizen waar zowaar Victoria’s Secret Angels huizen…hartje Amsterdam dus. Op zoek naar een luxe onderkomen bevinden we ons aan de rand van het Vondelpark, in de Prins Hendriklaan 31A, waar een luxeappartement te koop wordt aangeboden voor 5.400.000€.

Met een totaaloppervlak van 365 vierkante meter is dit gelijkvloersappartement gelegen in het complex Prins Hendrik Residence. Een complex dat gebouwd werd in 1999 en karakteristieke kenmerken herbergt zoals we die bij de vele en oudere gebouwen in Amsterdam ook wel terugzien. Bij een gelijkvloersappartement hoort ook een tuin, die naar Amsterdamse binnenstadnormen met 67 vierkante meter echt wel huge is.

Verder is, en dat mag wel met deze vraagprijs, het appartement voorzien van alle luxe. Een immense master bedroom met walking closet, twee badkamers, een hyper uitgeruste keuken  en overal de nieuwste domotica. Verder zijn er nog twee verwarmde tuinhuizen van twintig vierkante meter die kunnen dienen als guesthouse of om aan je conditie te werken, als fitnessruimte. Het enige waar we niet echt fan van zijn, zijn de gele muren…maar als je je 5.400.000€ kan spenderen, kan er ook nog wel een potje verf af, niet?


Credits: JamesEdition
 
 

You May Also Like

Power woman Jasmien O nieuwe woordvoerster brandweer Antwerpen

‘Wij zijn bij de brandweer’ galmde nog niet zo zot lang geleden nog door ...

De nieuwe Asics Gel Kayano Knit

Ben je op zoek naar een sneaker die heel wat comfort te bieden heeft? ...

5 paradijselijke 'overwater bungalows'

Bon, het koude weer in België zijn we nu wel beu en één zonovergoten ...

Hosting door Fraai