Weekendtip: Opening Bar SOMMAR Antwerpen

Wij gaan alvast eens piepen tijdens de officiële pre-launch morgen! 
Een nieuwe zomer staat voor de deur en dat betekent voor SOMMAR dus een nieuw begin op een nieuwe locatie. Voor het vierde jaar op rij een gloednieuw avontuur. Na Bocadero in 2015, Convoi in 2016 en De Gerlachekaai in 2017, vindt SOMMAR mét magnifiek sundeck nu dus onderdak aan de Rijnkaai, Hangar 26/27.

Onder meer de Antwerpse Televisie ATV, Tom Tailor, Icapps en reclamebureau LDV United zijn hier gevestigd. Aan een inspirerende buurt geen gebrek. SOMMAR in de schaduw van het MAS met het mooiste uitzicht op de Schelde, dat kan alleen maar ‘de max’ worden. En zo krijgt het Eilandje dit seizoen nog meer de stempel van hét mekka van de zomer pop- ups van Antwerpen. Voor SOMMAR geldt weliswaar als geen ander: met een eigen identiteit mikken op een zeer typerend en een erg bewust publiek.
De opening staat gepland voor overmorgen, vrijdag! Meer info vind je alvast op hun Facebookpagina of website.
Laat de echte zomer maar snel beginnen!

You May Also Like

Foute boel! Kamping Kitsch Club komt met wintereditie!

Goed nieuws voor de Kamping Kitsch Club fans, Kerst komt voor hen iets vroeger ...

Een nieuwe horecazaak in de Corda Campus!

Nu borrelen we bij Whatmatters sowieso van creativiteit, maar als we eens zonder inspiratie ...

Hosting door Fraai