Weekendtip: Opening Bar SOMMAR Antwerpen

Wij gaan alvast eens piepen tijdens de officiële pre-launch morgen! 
Een nieuwe zomer staat voor de deur en dat betekent voor SOMMAR dus een nieuw begin op een nieuwe locatie. Voor het vierde jaar op rij een gloednieuw avontuur. Na Bocadero in 2015, Convoi in 2016 en De Gerlachekaai in 2017, vindt SOMMAR mét magnifiek sundeck nu dus onderdak aan de Rijnkaai, Hangar 26/27.

Onder meer de Antwerpse Televisie ATV, Tom Tailor, Icapps en reclamebureau LDV United zijn hier gevestigd. Aan een inspirerende buurt geen gebrek. SOMMAR in de schaduw van het MAS met het mooiste uitzicht op de Schelde, dat kan alleen maar ‘de max’ worden. En zo krijgt het Eilandje dit seizoen nog meer de stempel van hét mekka van de zomer pop- ups van Antwerpen. Voor SOMMAR geldt weliswaar als geen ander: met een eigen identiteit mikken op een zeer typerend en een erg bewust publiek.
De opening staat gepland voor overmorgen, vrijdag! Meer info vind je alvast op hun Facebookpagina of website.
Laat de echte zomer maar snel beginnen!

Unibet

unibet

You May Also Like

4 topadresjes om te eten in het überhippe Ibiza

Ibiza is hot, Ibiza is happening en ongetwijfeld ben jj er al geweest of ...

Subtropisch zwemparadijs Duinrell gaat volgende zondag met de billen bloot

We weten allemaal dat je op je blote billen toch net wat harder van ...

FORTZAaaa in BAR4

Ja, bij Whatmatters zijn we echte familiemensen. Bij Jens zitten de bijkomende koters er ...