Topsportster Suzanne Schulting heeft de mooiste derrière van Nederland

Kijken mag, aankomen niet…

Billenmannen opgelet…Onze helden van FHM Nederland hebben onlangs niet alleen de mooiste vrouw van Nederland verkozen, ook zij die met de mooiste bips. Niet verwonderlijk ging het goud naar een jonge vrouw die hard moet werken met haar billen, schaatster Suzanne Schulting bijvoorbeeld. Zij mocht dan ook plaatsnemen op het hoogste schavotje en liet onder andere Doutzen Kroes achter zich.

Het is voor de jonge knapperd ondertussen al de derde titel dit jaar. Eerder ging de ravissante sportvrouw er ook al vandoor met de titel Mooiste Sportvrouw van Nederland en won ze het goud op de 1.000 meter shorttrack op de Olympische Spelen in Pyeongchang.

Aan de heren van FHM liet ze alvast volgende reactie optekenen…“Hahaha, nou ontzettend bedankt. Ik voel me zeer vereerd. Het is niet zo dat ik expres m’n best doe voor m’n billen. Ik train voor het schaatsen en dat mijn billen daardoor zo goed uitpakken is natuurlijk mooi meegenomen.”

Wij zouden ze ook wel eens graag meenemen…

Cover: Instagram

You May Also Like

Vallen en weer opstaan met Kim Dumazy!

Karakter dat heb je of dat heb je niet zeggen ze. Daar moet je ...

57 landen gezien en nog een bucketlist vol: Margaux Luyten

Wereldverbeteraars je hebt ze in alle mogelijke maten en vormen. Meer nog, je hebt ...

Doutzen doet ons nu al 'Hunkemölleren' naar Kerstmis (foto's + video)

Nog 159 keer slapen… En dan snijden we de kalkoen aan, mogen we cadeautjes ...

Hosting door Fraai