That sucks: Bekendste Taxi ter wereld is gestolen!

Wie kent deze taxi niet? Het is alvast de meest bekeken ter wereld…

Iets in ons zegt dat de gluiperds die deze Fake Taxi afgelopen week in Sutton, Verenigde Staten, gestolen hebben, hem alvorens hem te verschepen naar één of ander Oostblok- of Afrikaans land nog wel een diepe zetelreiniging zal moeten geven.

Het was de officiële Twitter-pagina van Fake Taxi die het droevige nieuws gisteren middels een foto van het incident meedeelde. In de tweet doet men tevens ook een oproep naar getuigen of mensen die meer weten over het voorval. Wij hebben alvast even naar Dennis Black Magic gebeld, maar hij gaf niet thuis.

Voor de fans van deze taxi hebben we maar één boodschap…’Geen Nood!’, het bedrijf heeft meerdere taxi’s dus de show must go on. Wat het wel sneu maakt, is het feit dit de eerste en originele taxi was waar het allemaal mee begon.

“We have other vehicles available, so this will not halt production on FAKE Taxi or FAKEhub. We hope to find the vehicle soon, so any assistance the public can offer in locating the vehicle will be very helpful. This vehicle holds a lot of sentimental value to the Passengers, Drivers and creators of Fake Taxi.”, aldus het bedrijf.

Mocht je hem toch ergens gezien hebben, laat het dan zeker weten. Instappen kan ook maar wij zijn niet verantwoordelijk voor arbeidsongevallen 9 maand later!

Oh ja, voor zij die nog altijd niet weten wat Fake Taxi is, Google maar! Let wel op, zie dat je baas niet meekijkt!


Cover: Twitter

Unibet

unibet

You May Also Like

Sean Dhondt, een man om jaloers op te zijn!

Als wij één kerel mogen aanduiden waarmee wij wel eens een dagje op stap ...

Lamborghini Huracán Performante gaat topless!

Zoals elke liefde wel eens topless gaat, kon de Lamborghini Huracán Performante niet achterblijven. ...

Er komt een remake van DiCaprio's The Beach!

18 jaar nadat de toen nog erg jonge Oscar-winnaar (nu kunnen we dat eindelijk ...