Ravissante vlogster Famke Louise schittert in stomende shoot!

Kennen jullie deze knappe vlogster al?

Voor zij die deze knapperd nog niet moesten kennen? Famke is een 19-jarige Nederlands YouTube-fenomeen dat voornamelijk blogs post over schoonheid en mode. Omdat ze ook nog eens wilde doorbreken als zangeres, postte ze ondertussen ook al een heel aantal muziekvideo’s…met wisselend succes. Of je houdt ervan, of je haat ze. Ondanks haar 280.000 volgers op haar YouTube-kanaal, gebeurt het wel eens vaker dat ze een bierdouche krijgt tijdens haar optredens.

In 2017 verscheen de knapperd ook in RTL 5-programma Models in Paris: Het Echte Leven. In dit programma woont een groep Nederlandse modellen tijdelijk samen in een appartement in Parijs, om daar door te breken als model. Ze was in alle acht afleveringen te zien en hield aan dit programma meerdere fotosessies over.

En laat dat laatste, de fotoshoots wel iets zijn waarom wij van Famke houden!


Credits cover: Instagram

Unibet

unibet

You May Also Like

Is Jocelyn Chew de nieuwe vriendin van rapper Diddy?

Ooit willen weten hoe een een mix tussen een Chinese en een Ijslander er ...

Veelzijdig knap: Nina Almo

MUA, Model en Fashion blogger in één! Bij Whatmatters hebben we het wel voor ...

Georgia Ansell? Dan weten wij het wel!

Geef ons Georgia Ansell en wij weten het well… In theorie natuurlijk, want in ...