Ook in Temptation Island 'VIPS' gaan ze lekker scheef! (video)

De eerste teaser is gelost en het zal er opnieuw heet aan toe gaan!

Volgende week is het zover. Dan begint de volgende reeks van Temptation Island. Helaas voor ons Belgen, zullen er dit seizoen geen Belgen meedoen en zal het ook niet worden uitgezonden op Vijf. Het is ook een ‘VIP’-versie, waar drie bekende Nederlandse koppels de verleiding met tal van gewillige dames en heren zullen aangaan.

Eén koppel kennen we nog. Niels en Rosanna, die vorig jaar nog meededen aan het programma. Kunnen ze het deze keer wel aan? De eerste keer liep hun relatie anders wel wat scheurtjes op. En neem dat maar letterlijk én figuurlijk…want ook Rosanna’s liefdesgrotje hield het niet na wat ‘vieze dingen’ met krachtpatser Alex eindigde ze zelfs op spoed. We kunnen verkeerd zijn maar in de eerste beelden hieronder lijkt het wel alsof haar vriend Niels deze keer erg veel moeite zal hebben om de verleiding te weerstaan…we smullen er ondertussen nu al van!

Als we kunnen vertrouwen op onze ogen denken we ook een voor ons en onze trouwe lezers bekend gezicht te zien. De lookalike van Angelina Jolie, Dorien Rose Duinker lijkt ons alvast één van de vrijgezellen dames te zijn! De Brad Pitts van het eiland zijn alvast gewaarschuwd want een korte blik op haar Instagram bevestigde ons vermoeden.

Wij zoeken alvast wat Nederlandse vrienden met een abonnement op Videoland, dat deze reeks exclusief zal uitzenden!

Unibet

unibet

You May Also Like

Verdien geld met Netflix kijken!

Uiteraard hebben wij er geen tijd voor, maar als jij wel een fanatieke binge ...

Femke Herygers prikkelt Instagram!

Wie nog denkt aan veldrijden als de naam Herygers valt, moet dringend zijn ‘katsjoe ...

Zweeds tomodel Elsa Hosk zal de Fantasy Bra dragen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Ook bij het wereldberoemde lingeriemerk weten ze Zweedse schoonheden wel te waarderen… Ellenlange benen, ...