Niet slim! Matrassen verraden selectie Rode Duivels!

Iets wat wij al lang wisten…matrassen zijn nooit echt intelligent gebleken…

Maar we hebben het hier natuurlijk niet over onze escapades met matrassen van X aantal jaren geleden natuurlijk. Wat dan wel? De matrassen (niet verwarren met de WAG’s dus) waarop onze Rode Duivels slapen. Aan de hand van 23 matrassen die werden opgestuurd naar de Russische hoofdstad Moskou lijkt het erop dat de namen van de vijf WK-afvallers bij de Rode Duivels nu al bekend zijn. Nog voor de belangrijke ‘oefeninterland’ tegen Portugal morgen waarvan onze bondscoach Roberto Martinez nog zei een belangrijke waardemeter te zijn in zijn uiteindelijke beslissing.

Als we mogen afgaan op de matrassen die de rekels van LS Bedding uit het Oost-Vlaamse Maldegem naar Rusland hebben gestuurd, zullen Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Matz Sels, Adnan Januzaj en Christian Kabasele straks de Rode Duivels kunnen volgen vanuit een hangmat op een ongetwijfeld exotische bestemming. Je moet ergens je teleurstelling verwerken natuurlijk.

Aanstoker van deze ‘Matrassengate’ is Ruben Van Gucht, die gisteren op het journaal alvast volgende opmerking liet optekenen: “Op basis van de matrassen zullen ­sommige Rode Duivels ook al op twee oren slapen, want onder anderen Christian Benteke, Thorgan Hazard, Koen Casteels en Youri Tielemans zijn zeker van een slaapplek”.

De daarbijhorende beelden lieten ons alvast geen twijfel bestaan dat Dedryck Boyata, Laurent Ciman, Marouane Fellaini, Dries Mertens, Eden Hazard en Toby Alderweireld al letterlijk en figuurlijk op hun twee oren konden slapen. De sensatiesnoodaards van HLN gingen nog wat verder en konden zo de vijf afvallers detecteren.

Is dit na de niet-selectie van held Radja opnieuw een foutje van de bondscoach door hier te snel zijn selectie al bekend te maken bij sommige leveranciers van onze Rode Duivels? Wij zijn alvast benieuwd of deze redenering klopt en hoe de ‘afvallers’ die nu genoemd worden morgen zullen reageren…

Cover: Instagram

 

You May Also Like

Zweedse zangeres Tove Lo ging naakt tijdens Pukkelpop!

Moeten we Tove Lo nog voorstellen? Deze Zweedse singer-songwriter en popprinsesje van 29 die ...

Lease eens een koptelefoon!

Wist je dat er per jaar heel wat koptelefoons worden weggegooid? Maar daar is ...

Dit is de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8 (video)

Het aftellen naar april kan beginnen… De eerste teaser van Game of Thrones seizoen ...

Hosting door Fraai