Niet Mis(s), Annelies Törös!

Of zeg maar gerust bloedmooi!

Ondergetekende had afgelopen weekend de eer met zijn Whatmattersploeg in samenwerking met Ocean Couture, een Belgisch badpakkenmerk, een missverkiezing te organiseren, waarover later nog een uitgebreide reportage. Met juryleden als Henny Seroeyen (acteur/model), Noa Neal (zangeres), Nicky Vankets (Fashion designer) en Daniel Dedave (bekende fotograaf van P en Ché) werden we al goed bedeeld. Maar zoals steeds bij Whatmatters…het is nooit genoeg!

Hetgeen zeker niet mocht ontbreken is de mooiste Miss van afgelopen jaren, Annelies Törös. Met verve beoordeelde ze onze kandidaten en werd haar vakkundig oog alvast een dikke meerwaarde in de eindbeoordeling. Vandaag beoordelen we ze gewoon effe zelf…en zeg nu zelf…mooier zal het op deze zonnige dag niet worden, wel?

tcoc

You May Also Like

Davinia Van Hauwaert geniet en neemt het leven in eigen handen!

Wat je doet als je 9 jaar in een relatie hebt gezeten en terug ...

Wij hengelen achter bikinibabe Vicky Stark!

Toen God Eva had geschapen en deze ravissante verschijning uit het water liep, wist ...

Elly Sharp heeft haar achternaam niet gestolen

Elly heeft haar naam niet gestolen, dat is wel duidelijk. Elly Sharp staat messcherp, ...