Monsterlijk mooie Linsey Fauve Boxhoorn zet Denemarken in vuur en vlam!

Niet voor niets een Monstergirl…

Monstergirl, dancer & model…dit is wat de bio op Instagram over deze knappe Nederlandse ons vertelt. Wij leerden ze kennen als één van de vriendinnen van onze eigenste Miss Ocean Couture by Whatmatters Laura Oliveira Granja. Zij waren samen als ambassadrices van het monsterlijk groen energiedrankje vorige week te gast was in Denemarken.

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Om mooi te blijven drinkt ze naar eigen zeggen veel water…en wodka…dat helpt goed tegen de  bacteriën, laat ze nog met een dikke vette knipoog weten. Over vet gesproken, dat is nergens te bespeuren bij deze knappe hinde maar op de vraag of ze ooit iets aan haar lichaam zou veranderen kwam het verrassende antwoord dat ze haar borsten al had laten vergroten. “Ik had echt maat “rug” en ik dans vaak in sexy outfits waarbij een vollere cup toch prettiger voelt. Ik ben geopereerd en “wiemooiwil zijn” heeft mij tijdens mijn operatie gevolgd.

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Wij zijn alvast blij dat ze geen exemplaren à la Pamela Anderson heeft laten maken en dat het allemaal nog redelijk natuurlijk en mooi blijft. Mooi toch om er zo openlijk voor durven uit te komen. Om nu te zeggen of het nodig was laten we in het midden. Wat we wel weten is dat ze enorm veel mooie gifjes op Instagram heeft staan! Laten we daar ook maar eens even naar gaan kijken!

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op


Unibet

unibet

You May Also Like

Red de oceaan met de kalender van Marisa Papen

Of kalenders nog van deze tijd zijn of niet, dat laten we in het ...

Charlotte in the U.S.A

Hoeveel Belgen ken jij die wat betekenen in showbizzland in Amerika? We hadden ooit ...

Cultureel geïnspireerde Emily gaat nog eens naakt

Geen ‘Blurred Lines’ deze keer maar netjes bedekt door haar gitzwarte haren…zo laat Emily ...