Monsterlijk mooie Linsey Fauve Boxhoorn zet Denemarken in vuur en vlam!

Niet voor niets een Monstergirl…

Monstergirl, dancer & model…dit is wat de bio op Instagram over deze knappe Nederlandse ons vertelt. Wij leerden ze kennen als één van de vriendinnen van onze eigenste Miss Ocean Couture by Whatmatters Laura Oliveira Granja. Zij waren samen als ambassadrices van het monsterlijk groen energiedrankje vorige week te gast was in Denemarken.

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Om mooi te blijven drinkt ze naar eigen zeggen veel water…en wodka…dat helpt goed tegen de  bacteriën, laat ze nog met een dikke vette knipoog weten. Over vet gesproken, dat is nergens te bespeuren bij deze knappe hinde maar op de vraag of ze ooit iets aan haar lichaam zou veranderen kwam het verrassende antwoord dat ze haar borsten al had laten vergroten. “Ik had echt maat “rug” en ik dans vaak in sexy outfits waarbij een vollere cup toch prettiger voelt. Ik ben geopereerd en “wiemooiwil zijn” heeft mij tijdens mijn operatie gevolgd.

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Wij zijn alvast blij dat ze geen exemplaren à la Pamela Anderson heeft laten maken en dat het allemaal nog redelijk natuurlijk en mooi blijft. Mooi toch om er zo openlijk voor durven uit te komen. Om nu te zeggen of het nodig was laten we in het midden. Wat we wel weten is dat ze enorm veel mooie gifjes op Instagram heeft staan! Laten we daar ook maar eens even naar gaan kijken!

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op

Een bericht gedeeld door Linsey (@linseyfauve) op


You May Also Like

Sneller en mooier dan Leylah Alliet wordt het hier niet

  Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet) ...

Supersexy Dumpert-meisje vraagt iedereens aandacht!

En terecht! Als er één sympathieke Nederlandse toffe jonge en knappe dame bestaat waarmee ...

Dit is Playboy's Playmate of the Year 2017

We hebben een haat-liefde verhouding met het blad van eeuwige playboy Hugh Heffner. Uiteraard ...

Hosting door Fraai