Met RYMND zijn wij klaar voor het WK in Rusland!

‘Daar is em, Daar is em……’ Met deze shirts ben jij dé man van de Grote Markt tijdens de wedstrijden van de Belgen…

Nog zes dagen en we kunnen dagelijks voor het scherm hangen want dan is eindelijk de hoogmis van het voetbal, het WK in Rusland, begonnen. Vooral de wedstrijden van de Rode Duivels staan met rood omcirkeld in onze agenda en zoals de traditie het voorschrijft, hangen we met de ganse redactie en wat vrienden op één of andere Grote Markt tussen hopelijk duizenden anderen, met een pintje dabei te turen naar een groot scherm.

Uiteraard trekken we traditiegetrouw ook een Belgisch plunje aan. Dit jaar gaan we echter niet voor de Adidas retro-look waarmee Hazard en Kompany (?) de Panamezen, Tunesiërs en op zijn minst toch al de Engelsen zullen bekampen. Wij gaan voor de collectie van RYMND, Een ‘In Radja we Trust’-shirt of gewoon de echte retrolook en gebaseerd op de grote successen uit het verleden van onze Rode Duivels.

Hierbij alvast een aantal van de stukken waarin je ons zeker kan spotten komende weken. Wens je zelf iets aan te schaffen, neem dan maar even een kijkje op hun site en bezoek hun stores of bestel gewoon en lekker makkelijk op de webshop! Doen!

Oh ja, ook voor niet-supporters van onze Rode Duivels is er nog stuff beschikbaar…wie (her)kent er de Amerikaanse zanger en voetballer Alexi Lalas, de haarcoupe van de Colombiaan Carlos Valderrama of de clownpakjes van de Mexicaanse keeper/spits Jorgé Campos nog? Ook zij hebben hun lijn!


Unibet

unibet

You May Also Like

Het moment waarop GTA Terminator 2 ontmoet

I’ll be back! Een uitspraak met een stevige dosis nostalgie op onze redactie. Misschien ...

IJsblokjes van alcohol in plaats van water!

Met deze bloedhete temperaturen wil ijs al wel eens van pas komen, maar al ...

Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder ...