Kleine superheld gaat next level met Fortnite-dansvideo (Video)

Wat een baas(je)

We moeten eerlijk zijn…we snapten het concept Fortnite niet echt. Een shooter die iedereen zieke dansjes doet delen op sociale media? Wij lieten het geheel aan ons passeren daar we ons eigenlijk niet zo graag belachelijk maken…tot nu! Ondertussen zijn we zelf met ‘The Boys’ aan het ‘Fortnite’n’ geslagen en moeten we bekennen dat het gewoon een heel verslavende tijdsbesteding is. Terwijl de vrouwen des huizes voor middernacht de zetel voor het bed ruilen, gaan wij voor een uurtje (of twee) shooten onder vrienden…

Fame gaan we er niet halen in tegenstelling tot deze jonge 6-jarige snaak. Als een echte baas heelt hij de bruutste dansmoves boven. Daar wij zelfs zijn niet onaardige moeder even ontzien, laat duidelijk zijn dat hij vandaag zijn moment de gloire hier zeker verdient!

tcoc

You May Also Like

Connecteer tot 6 anders speakers aan je BELLE

Ga je in de gym wel eens met kettlebells aan de slag, gewoon omdat ...

Meze 99 Classic: zet eens een walnoot op!

Hoofdtelefoons heb je ondertussen in alle maten, kleuren en vormen. Opvallen in die massa ...

Shoot bubbles not bullets

Dat de Whatmatters redactie in een niet zo ver verleden wel eens decadent uit ...

Hosting door Fraai