Kleine superheld gaat next level met Fortnite-dansvideo (Video)

Wat een baas(je)

We moeten eerlijk zijn…we snapten het concept Fortnite niet echt. Een shooter die iedereen zieke dansjes doet delen op sociale media? Wij lieten het geheel aan ons passeren daar we ons eigenlijk niet zo graag belachelijk maken…tot nu! Ondertussen zijn we zelf met ‘The Boys’ aan het ‘Fortnite’n’ geslagen en moeten we bekennen dat het gewoon een heel verslavende tijdsbesteding is. Terwijl de vrouwen des huizes voor middernacht de zetel voor het bed ruilen, gaan wij voor een uurtje (of twee) shooten onder vrienden…

Fame gaan we er niet halen in tegenstelling tot deze jonge 6-jarige snaak. Als een echte baas heelt hij de bruutste dansmoves boven. Daar wij zelfs zijn niet onaardige moeder even ontzien, laat duidelijk zijn dat hij vandaag zijn moment de gloire hier zeker verdient!

tcoc

You May Also Like

Slim & stijlvol

Smartwatches zijn meestal geen streling voor het oog en fitness trackers vaak nog minder. ...

Dit is de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 8 (video)

Het aftellen naar april kan beginnen… De eerste teaser van Game of Thrones seizoen ...

Worden LED-wimpers de nieuwe trend?

Trends – de ene al wat bijzonder dan de andere – komen en gaan. ...