Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Saina Picavet

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja?

Komende zaterdag is het zover! Dan kiezen we voor de tweede keer een Face of Ocean Couture by Whatmatters. Het decor van deze fantastische avond wordt Ipanema, de beach club van Versuz in Hasselt. Een jury met onder andere ex-Miss België Annelies Törös, zangeres Noa Neal, acteur en fitnessmodel Henny Seroeyen, fotograaf Daniel Dedave en modeontwerper Nicky Vankets zullen dan samen met het publiek en jullie lezers bepalen wie het felbegeerde kroontje op haar ravissante hoofd en beachbody mag zetten! Iedereen is dan ook welkom vanaf  18u30!

Maar wie zijn die kandidaten? We stellen ze je graag vandaag aan u voor!

Vertel eens kort wie je bent?
Hoi, ik ben Saina Picavet, 21 jaar en een echte mode en beauty liefhebber en woon in Sint-Niklaas.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk full time in een woonzorgcentrum en ik heb ook mijn eigen schoonheidssalon. Daarnaast werk ik ook af en toe in Club Exo aan de vestiaire. Ik weet altijd wel wat te doen :-).

Waarom neem je deel aan deze Face of Ocean Couture?
Vorig jaar was de show op Bao Beach en dat sprak mij wel aan, daarom dat ik het dit jaar van een beetje dichter wou meemaken. Dus dacht ik waarom ook niet, ik schrijf me gewoon in. Via deze weg hoop ik een nieuwe weg in te slaan en zo nieuwe mensen te leren kennen in de fashion wereld.

Wat spreekt je aan in Ocean Couture?
Ocean Couture spreekt mij aan omdat er een heel groot gamma aan is, zowel bikini’s, badpakken, beachkledij, accessoires…Ik vind alles ook heel stijlvol en elegant. Volledig mijn smaak.

Wat zijn jouw troeven?
Als ik ergens voor ga zet ik mij daar voor de volle 100 % in, ik ben een echte doorzetter en geef niet snel op. Ik ben ook heel perfectionistisch en zal er  ook altijd voor blijven gaan tot dat ik zelf volledig tevreden ben.

Wat is voor jou luxe?
Aangezien ik in de zorg werk, zie ik veel dingen en veel verdriet. Dus voor mij is luxe wanneer je gezond bent en kan genieten van de kleine dingen in het leven zoals bijvoorbeeld een gezellige avond met vrienden op een terras en een beetje babbelen met een wijntje. Want dat kunnen sommige mensen zelfs niet.

Heb je al modellenervaring?
Eigenlijk niet, ik ben in het verleden wel al enkele keren gevraagd geweest voor shoots maar ik heb altijd mijn studies op de eerste plaats gezet. Nu deze zijn afgerond wil ik mij wel op het modellenwerk richten omdat dit mij echt aanspreekt.

Wat is jouw meest uiterlijke troef?
Mmm, ik denk dan toch mijn donkere ogen.

Wat betekent fashion voor jou?
Fashion is heel belangrijk voor mij. Het geeft je direct een eerste indruk van iemand. Niet alleen de kledij, maar alles daar rond zoals haar, make-up… Het plaatje moet kloppen. En het laat je direct zien wat voor iemand je bent.


Waarop ben je het meeste trots?
Op mijn eigen schoonheidssalon. Dit was altijd al een droom van toen ik nog klein was en ik ben zo gelukkig dat ik mijn droom heb kunnen waarmaken.

Waar ga jij als Face of OC de wereld mee verbeteren?
Positiviteit en respect uitstralen, dat is zo iets belangrijk wat veel mensen missen.

Quickies :

  • Badpak of bikini…bikini
  • Strand of sneeuw…strand
  • Stappen of gezellig thuis…stappen
  • Ik voel me het meest sexy als…ik mij volledig heb klaargemaakt voor een avondje stappen.
  • Humor of uiterlijk…Beide (oeps 😀 )
  • Tegen deze bink zeg ik niet nee…Toby Alderweireld

Meer foto’s van deze knapperd vind je op Instagram

You May Also Like

Mannen opgelet! Pommeline is terug vrijgezel!

Pommelientje toch… Het zit niet mee met de knappe en sympathieke Temptation Island-kandidate Pommeline. ...

Unieke beelden uit de ruimte: Tesla Roadster 'rijdt' naar Mars!

Wat een baas, die Elon Musk. Of hij deze nacht één minuut geslapen heeft? ...

Hosting door Fraai