Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Melissa Engels

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja?

Komende zaterdag is het zover! Dan kiezen we voor de tweede keer een Face of Ocean Couture by Whatmatters. Het decor van deze fantastische avond wordt Ipanema, de beach club van Versuz in Hasselt. Een jury met onder andere ex-Miss België Annelies Törös, zangeres Noa Neal, acteur en fitnessmodel Henny Seroeyen, fotograaf Daniel Dedave en modeontwerper Nicky Vankets zullen dan samen met het publiek en jullie lezers bepalen wie het felbegeerde kroontje op haar ravissante hoofd en beachbody mag zetten! Iedereen is dan ook welkom vanaf  18u30!

Maar wie zijn die kandidaten? We stellen ze je graag vandaag aan u voor!

Vertel eens kort wie je bent?
Ik ben Melissa Engel(s), 24 jaar en afkomstig uit Sinnekloas.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Naast een dansje en een (rosé!)wijntje, zit ik fulltime tussen de paarden. Zelf heb ik er twee. Ik heb van mijn hobby ook mijn job kunnen maken en ben momenteel stalmanager van een privéstal in Zwijndrecht.  Met een jogging & sportschoenen in de stal en met een lang kleed & hoge hakken op de catwalk. Want ik doe ook modellenwerk, dit van catwalks en fotoshoots tot commerials en videoclips.

Waarom neem je deel aan deze Face-of-Ocean Couture?
Ik woon in Sint-Niklaas dus het zou heel leuk zijn om the Face van Ocean Couture te worden om deze winkel te vertegenwoordigen. Ook ben ik een grote slanke meid die veel stijlen aankan. Ik voel me dan ook altijd super comfi in swimwear en hoe warmer het is buiten, hoe liever ik het heb. De stijl van de winkel is ook de stijl van bikini’s en badpakken die ik zou dragen.

Wat spreekt je aan in Ocean Couture?
Ik kwam in de winkel binnen en datgene wat me onmiddelijk in het oog sprong waren de toffe kleuren en stijlen. Ik heb spaanse roots en bruin dus heel gemakkelijk. Vaak kijken de mensen vol ongeloof naar mij als ik van een vakantie terugkom en zeg dat ik een ‘belgische’ ben. Door mijn bruine huid ga ik dan ook vaak voor felle kleuren (roos, felblauw,geel,…) want die staan me wel goed vind ik.

Wat zijn jouw troeven?
Mijn omgeving zou zeggen dat ik een super vriendelijke, sociale, grappige en spontane dame ben. Maar mijn grootste troef vind ik persoonlijk mijn doorzettingsvermogen. Ik heb zeer veel meegemaakt op jonge leeftijd en heb hierdoor veel tegenslag gehad. Maar door te blijven gaan en zeker niet op te geven heb ik tot nu toe wel al veel kunnen bereiken.

Wat is voor jou luxe?
Luxe kan vanalles zijn, zowel op matterieel vlak (dit dan bv door lekker eten, mooie kleren, dure schoenen…). Maar voor mij is luxe eigenlijk je goed voelen in je eigen vel. Dit hoeft niet percé met mooie kleding of die bepaalde sportauto te zijn (is altijd leuk natuurlijk… AUDI), maar alsje u goed voelt en je bent tevreden met wie je bent en waar je staat… Dit vindik pas luxe.

Heb je al modellenervaring? Zoja, welke?
Ik heb ondertussen al meer dan 4 jaar modellenervaring. Ik heb regelmatig betaalde modeshows, fotoshoots, commercials,… Ook heb ik een paar keer gefigureerd, dit oa in spitsbroers, patser ,… Maar ik heb ookal in Egypte gezeten voor Top Model Of The World.

Wat is jouw meest uiterlijke troef?
Dit zijn sowieso mijn lange benen, of waren dat mijn diepbruine ogen?

Wat betekent fashion voor jou?
Fashion is het uitdrukken van jezelf met behulp van je kleding. Oké je moet wel een beetje meezijn met de trends van tegenwoordig natuurlijk maar als je outfit past bij wie je bent en je voelt je mooi, dan pas kan je stralen (En dan komt ook je outfit helemaal tot zijn recht).

Waarop ben je het meest trots?
Op mijn 2 eigen paarden die me bloed, zweet en tranen hebben gekost.  Vuile handen en versleten schoenen, maar een hart vol liefde. Ook mijn ervaring in de modellenwereld ben ik enorm trots op. Dat meisje dat vroeger werd gepest en waar de jongens nooit voor vielen. Bij wijze van spreken staan ze nu allemaal in de rij. Jammer maar helaas ben ik ondertussen wel al bezet.

Waar ga jij als Face of OC de wereld mee verbeteren?
Wereldvrede…‘standaard antwoord’…haha NEE! Ik zou vooral proberen om meisjes die onzeker te zijn een hart onder de riem te steken en hun te laten geloven in zichzelf. Ik ben ooit een zeer onzeker meisje geweest. En ben ondertussen opengebloeid tot een zelfzekere grote jongedame die tevreden is over haarzelf. Oke niet alles is perfect maar toch ben ik blij met mezelf. Vaak hoor ik meisjes zeggen dat ze niet tevreden zijn met hunzelf (door alles wat ze online vinden en de ‘perfecte maten’ moeten hebben enzv… ) Vooral voor deze meisjes wil ik een voorbeeld kunnen zijn.

Quickies:

Badpak of Bikini…Bikini
– Strand of
sneeuw…Strand
– Stappen of
gezellig thuis…Stappen
– ik voel me het meest sexy als ik…
Mijn hoge hakken aan heb en nog langere benen heb.
Humor of uiterlijk…Uiterlijk
– Tegen deze bink zeg ik niet nee…
Channing Tatum

Meer foto’s van deze hottie vind je op Instagram

Een bericht gedeeld door MELISSA E. (@melpoews) op

Credits:
– Nico D’hondt
– Fréderique de Frèsart
– Frederic Viaene (Di Fausto Projects)

You May Also Like

Voor dit Russisch bommetje ontketenen we graag de Koude Oorlog

Je moet er iets voor over hebben… Billenman? Check Borstenman? Check Mooie ogenman? Check ...

Topsportster Suzanne Schulting heeft de mooiste derrière van Nederland

Kijken mag, aankomen niet… Billenmannen opgelet…Onze helden van FHM Nederland hebben onlangs niet alleen ...

Emmy Coone, laatste Vlaamse deerne die naakt Playboy siert! (NSFW)

Playboy…de laatste jaren is er heel wat te doen geweest rond het blootblad van ...

Hosting door Fraai