Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Lio Van Hamme

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja?

Komende zaterdag is het zover! Dan kiezen we voor de tweede keer een Face of Ocean Couture by Whatmatters. Het decor van deze fantastische avond wordt Ipanema, de beach club van Versuz in Hasselt. Een jury met onder andere ex-Miss België Annelies Törös, zangeres Noa Neal, acteur en fitnessmodel Henny Seroeyen, fotograaf Daniel Dedave en modeontwerper Nicky Vankets zullen dan samen met het publiek en jullie lezers bepalen wie het felbegeerde kroontje op haar ravissante hoofd en beachbody mag zetten! Iedereen is dan ook welkom vanaf  18u30!

Maar wie zijn die kandidaten? We stellen ze je graag vandaag aan u voor!

Vertel eens kort wie je bent?
Ik heb al de eer gehad om op jullie site te verschijnen dus in dat interview kunnen mensen al het een en het ander over mij te weten komen, maar kort samengevat: Lio, 21 jaar en student diergeneeskunde.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Voorlopig afzien aangezien we midden in de blokperiode zitten, maar anders een typische student uithangen. Van alles en nog wat doen en schoolwerk uitstellen tot wanneer ik het mij weer beklaag.

Waarom neem je deel aan deze Face-of-Ocean Couture?
Ja, de winst en het prijzenpakket zouden zalig zijn, maar ik doe vooral mee voor de ervaring. Om iets te doen uit mijn comfortzone waaruit ik weer veel kan leren en nieuwe mensen kan leren kennen. Ik kijk er vooral naar uit om ook de andere deelneemsters te ontmoeten en er hopelijk goed mee overeen te komen, zodat we gewoon van de avond kunnen genieten samen en het elkaar kunnen gunnen.

Wat spreekt je aan in Ocean Couture?
Op het eerste zicht natuurlijk de leuke zwemkledij en de echte ‘beachy vibe’ rond het merk. Ik weet dat dat vanzelfsprekend klinkt, maar dat heb je zeker niet bij elke winkel. Het straalt op sociale media ook gewoon fun uit en daar zeg ik geen nee tegen. Maar ook nadat ik Katerina heb ontmoet kreeg ik een beter idee van de persoon en de visie achter het merk. Ze geeft om ‘haar meisjes’ en wil gewoon een toffe groep die haar merk op een plezante manier vertegenwoordigt, waar persoonlijkheid en respect vrij centraal staan en ik zou mij vereerd voelen als ik daar deel van mag uitmaken.

Wat zijn jouw troeven?
Ik weet zelf niet welke delen van mijn persoonlijkheid een troef zijn en welke niet, maar mijne beste vriend zegt soms dat ik een ‘bad ass bitch’ ben, haha. Een harde werker, eerlijk en niet snel klein te krijgen, maar toch ergens een zacht kantje waar je alles kwijt kunt.

Wat is voor jou luxe?
Zonder schuldgevoel schandalig veel make-up kopen en mij helemaal opdoffen voor een date. Ik heb gezegd dat ik een beauty queen was hé.

Heb je al modellenervaring? Zoja, welke?
Ja, sinds september heb ik al regelmatig shoots gedaan. Zowel voor de fun als voor mijn portfolio uit te breiden en ook hier en daar voor boetiekjes. Ik ben dus nog een newbie, maar ja iedereen moet ergens beginnen he.

Wat is jouw meest uiterlijke troef?
Als ik sommige grapjassen moet geloven is mijn achterkant mijn schoonste kant dus…the booty I guess? Haha

Wat betekent fashion voor jou?
Ik ben niet enorm bezig met wat er in de mode is en wat niet, tenzij het echt mijn stijl is. Dus fashion is voor mij dragen waar jij je goed in voelt. Het klinkt enorm cliché, maar iedereen heeft zijn eigen stijl en van de rest moet je je niets aantrekken. Ja ik denk soms ook van wat heeft die nu aan, maar als die persoon zich ‘like a boss’ voelt daarin… waarom niet?

Waarop ben je het meest trots?
Zo een vragen vind ik altijd heel moeilijk, omdat ik maar een heel normaal meisje ben, die niets specialer doet dan een ander. Maar laten we zeggen dat ik ergens veel erger had kunnen eindigen dan in mijne 4e jaar diergeneeskunde met een bijou van een vent aan mijn zijde. Waar ik nu sta heb ik aan mijn eigenwijze en toch ook wel hardwerkende persoonlijkheid te danken en ik ben trots dat ik in de rij mag gaan staan naast 2 enorm sterke vrouwen die ik mijn mama en zus noem.

Waar ga jij als Face of OC de wereld mee verbeteren?
No offense, maar om de wereld te verbeteren ga je meer moeten meebrengen dan luxe beachwear, haha. Nu even serieus. Ik wil als Face of OC de taboe rond sexy zijn een beetje verbreken. Vrouwen worden zo snel gelabeld als ze zich op een bepaalde manier kleden als ‘te bloot’ en ‘sletterig’. Kom op zeg…we zijn 2018. Wat meer huid tonen wilt niet zeggen dat je geen zelfrespect of klasse hebt. Zoals ik al zei over fashion: iedereen heeft zijn eigen stijl en bij de ene komt daar wat meer nakey nakey nakey bij kijken dan bij de andere. Ocean Couture straalt fun, klasse én sexy uit en dat is dan ook de perfecte manier om zo een statement te maken.

Quickies:
– Badpak of Bikini...bikini, ik moet zo veel mogelijk kunnen bruinen.
– Strand of sneeuw…
strand natuurlijk
– Stappen of gezellig thuis…
alletwee? Hangt enorm af van mijn humeur
– ik voel me het meest sexy als ik…
lang en volumineus haar heb.
– Humor of uiterlijk…
humor. Een mooi gezicht gaat mij niet opvrolijken op een slechte dag.
– Tegen deze bink zeg ik niet nee…
was Channing Tatum niet weer single?

Meer foto’s van deze knapperd vind je op Instagram

Een bericht gedeeld door Lio (@liovanhamme) op

Credits:
– Annelies De Vos
– Cradle Productions
– Kurt Van de Velde
– Fred Loosen

You May Also Like

Wij gingen aan het rollen met Kaat Bollen

Wie kent Kaat Bollen niet? Deze spring-in-‘t-veld heeft niet alleen Goedele Liekens van haar ...

Doutzen Kroes blijft ons engeltje

Doutzen Kroes is een Nederlands model van 31 die modeshows liep voor onder andere ...

Chillen aan het water: Zuiderbad

Het domein van Hofstade staat al jaren garant voor een verfrissende duik en de ...

Hosting door Fraai