Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Lio Derdaele

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja?

Komende zaterdag is het zover! Dan kiezen we voor de tweede keer een Face of Ocean Couture by Whatmatters. Het decor van deze fantastische avond wordt Ipanema, de beach club van Versuz in Hasselt. Een jury met onder andere ex-Miss België Annelies Törös, zangeres Noa Neal, acteur en fitnessmodel Henny Seroeyen, fotograaf Daniel Dedave en modeontwerper Nicky Vankets zullen dan samen met het publiek en jullie lezers bepalen wie het felbegeerde kroontje op haar ravissante hoofd en beachbody mag zetten! Iedereen is dan ook welkom vanaf  18u30!

Maar wie zijn die kandidaten? We stellen ze je graag vandaag aan u voor!

Vertel eens kort wie je bent?
Ik ben Lio Derdaele 24 jaar. Woon in Overpelt. Thuis beschrijven ze mij als iemand speels, stijlvol, klasse, ondeugend en ambitieus.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik werk voor mijn vriend in zijn auto-import zaak Trex Cars als allround medewerkster. Ik doe de administratie en verdere afhandeling van de auto na levering. Alsook werk ik nog wat bij als nagelstyliste…stilzitten is niet bepaald mijn ding 😊

Waarom neem je deel aan deze Face-of-Ocean Couture?
Ik had al enkele meisjes gezien die hier model zijn en de stijl van de badmode stond mij zeker aan. Ook de sfeer die ik errond zag was gezellig. Ik hou er wel van als ze een beetje close zijn met de modellen en dat je ook plezier kan hebben in de job.

Wat spreekt je aan in Ocean Couture?
Zoals ik al eerder vermeld heb, de badmode stijl. Zo niet te braaf en speels. Eens iets anders dan alle anderen met hun gaten overal 😛

Wat zijn jouw troeven?
Ik ben wel een doorzetter en ga tot het einde door. Ze noemen me wel eens de ‘Joker’ van de groep, want sfeer hou ik er altijd wel in 😊

Wat is voor jou luxe?
Dat ik vrij ben in alles en kan doen wat ik wil. Dat ik niet beperkt word in het leven. Daarom ook dat ik natuurlijk nu hard werk maar ook kan genieten van het leven en niemand me kan tegenhouden en zelf bepaal wat ik wil, kan en zal doen.

Heb je al modellenervaring? Zoja, welke?
Ja, Ik werk als model voor Joyfashion. Meestal doe ik hier de badmode opdrachten (big boobies zijn er weinig bij super magere modellen 😊)

Wat is jouw meest uiterlijke troef?
Ik heb een zandloperfiguur maar toch genoeg afgetraind. (Wat ik mooier vind dan tandenstoker-modellen) Velen zeggen ook dat mijn ogen kunnen spreken en enorm fonkelen en dat is denk ik toch ook een leuk pluspunt.

Wat betekent fashion voor jou?
Een manier om jezelf te uiten en tonen hoe je bent. Een manier om je soms beter in je vel te voelen als je bijvoorbeeld je lievelingsoutfit aan hebt.

Waarop ben je het meest trots?
Dat ik sta waar ik nu sta als zelfstandige vrouw die voor zicjzelf kan zorgen. Want ik heb enorm veel tegenslag gehad (scheiding ouders, einde lange relatie, ziekenhuis dat ik er bijna niet meer was) en dat ik uiteindelijk mij erdoor heb kunnen krijgen, mede dankzij mijn vrienden en huidige vriend.

Waar ga jij als Face of OC de wereld mee verbeteren?
Laten zien dat je niet moet hongerdiëten of extreem mager hoeft te zijn om je mooi te voelen en erbij te horen. Ik wil de wereld laten zien dat vrouwen met mooie rondingen (goei billen 😊) er ook mogen zijn. Want een vrouw met een jurk aan die een grotere kont heeft meer aandacht krijgt dan een tandenstokers (hé mannen 😊)

Quickies:

Badpak of Bikini…
enorm moeilijke vraag, uhmm, toch denk ik badpak, meestal leukere modellen in.
Strand of sneeuw…Zeker en vast strand!! Sneeuw heeft me al genoeg pijn gedaan 😊tijdens het skiën en snowboarden
Stappen of gezellig thuis…avondje stappen met vrienden. Ben een hyperactieve dus stilzitten is niet zo mijn ding
Ik voel me het meest sexy als ik… dans 😊 ohohohoh. Dan kijk je naar niemand en voel ik me altijd even vrij.
Humor of uiterlijk…zeker en vast humor! Want een saai piet in de groep of thuis ga ik gek van worden.
Tegen deze bink zeg ik niet nee…Damon Salvatore (vampire Diaries) HOTTIEEE 😊

Meer foto’s van deze hottie vind je op Instagram

Credits:
– Miss Exclusive
– Robbert Poel

You May Also Like

Zo krijg je een Disney-prinses in je slaapkamer!

Komaan, niet liegen heren! Ook jullie hebben als broekventjes verschillende natte dromen beleefd omdat ...

Madison Edwards, recht van het Australische strand

Nee, we zijn er nog nooit effectief geweest en of we daar spijt van ...

JA! Ook wij staren naar miss-kandidate Cynthia Habimana!

Dit weekend is het zover. Er zal in Antwerpen een nieuwe miss gekroond worden die ...

Hosting door Fraai