Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Kéty Szakács

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters:

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja?

Komende zaterdag is het zover! Dan kiezen we voor de tweede keer een Face of Ocean Couture by Whatmatters. Het decor van deze fantastische avond wordt Ipanema, de beach club van Versuz in Hasselt. Een jury met onder andere ex-Miss België Annelies Törös, zangeres Noa Neal, acteur en fitnessmodel Henny Seroeyen, fotograaf Daniel Dedave en modeontwerper Nicky Vankets zullen dan samen met het publiek en jullie lezers bepalen wie het felbegeerde kroontje op haar ravissante hoofd en beachbody mag zetten! Iedereen is dan ook welkom vanaf  18u30!

Maar wie zijn die kandidaten? We stellen ze je graag vandaag aan u voor!


Vertel eens kort wie je bent?
Mijn naam is Katarina maar de meeste zullen me eerder kennen als Kéty. Binnen paar dagen word ik 20. De meeste mensen denken eerst over mij dat ik een bitch ben maar dat komt gewoon door mijn strenge gezicht, eigenlijk ben ik wel lief. Ik ben een twijfelaar en denk teveel na over alles, zoals ook bij de antwoorden voor deze vragen. 😀

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Vanaf september ben ik studente psychologie in Antwerpen. Tot dan werk ik in een boetiek in Roeselare, ook als danseres en als hostess/carbabe voor GR8 Street Performance tuning magazine.
Waarom neem je deel aan deze Face-of-Ocean Couture?
Ik heb de wedstrijd vorig jaar zien passeren en na het interview dat ik las op jullie site met Laura Oliveira Granja – Miss Ocean Couture 2017, kreeg ik enorm veel zin om mee te doen. Het lijkt me een leuke ervaring te zijn.

Wat spreekt je aan in Ocean Couture?
Eerst en vooral de bikini`s en badpakken natuurlijk. Daarnaast de mogelijkheden die je allemaal krijgt door Ocean Couture. De foto`s van de fotoshoots die ik tot nu toe zag, zijn ook super nice. Met een woord: Qualitiy!
Wat zijn jouw troeven?
Ik heb veel geduld en kan veel verdragen. Ik ben ook heel eerlijk en heb een hekel aan mensen die liegen of bepaalde dingen verzwijgen.

Wat is voor jou luxe?
Luxe kan je in verschillende manieren interpreteren. Luxe voor mij is veel vrije tijd hebben. Tijd is echt iets dat je niet kan terugdraaien. Geld kan je verliezen en opnieuw maken, zowel een dure horloge of een droomauto kan je elke keer opnieuw kopen. Tijd niet.
Heb je al modellenervaring? Zoja, welke?
Ik heb eerder ervaring in de missenwereld. Fotoshoots zijn een hobby geworden voor mij sinds mijn 15de. Sindsdien probeer ik ook echt mezelf te verbeteren en het beste uit mezelf te halen bij elke fotoshoot.

Wat is jouw meest uiterlijke troef?
Ik krijg veel complimenten op mijn lange benen. 🙂

Wat betekent fashion voor jou?
Voor mij is fashion diversiteit en creativiteit. Alles wat je inzet om er mooi uit te zien en te stralen, gewoon omdat het kan. Je kan elke dag een andere stijl uitproberen en elke dag een beetje anders zijn. Geen enkele regel zegt dat het niet mag.

Waarop ben je het meest trots?
Dat ik op de poster en in het magazine sta van GR8 street performance (nr. 126) naast een prachtige Audi R8 als de carbabe van GR8. Ik was ook eens al foto van de maand. Deze dingen betekenen veel voor mij.

Waar ga jij als Face of OC de wereld mee verbeteren?
Omdat het nu juist over bikini`s en badpakken gaat, zou ik aandacht aan de plastiekvervuiling van de zee geven. Drink je frisdrank of je vodka-redbull zonder rietje, dat helpt al veel.

Quickies:
Badpak of Bikini…Bikini
– Strand of sneeuw…
Strand
– Stappen of gezellig thuis…Stappen
– ik voel me het meest sexy als ik…Gefotografeerd word
– Humor of uiterlijk…
Humor
– Tegen deze bink zeg ik niet nee…
Ian Somerhalder
Meer foto’s van deze knapperd vind je op Instagram…


Credits:
MJ Lowpictures
Dirk Catteeuw
Steven Masset
Nico Landuyt
Andy Gelaude
 

You May Also Like

Bella Hadid zet jaar broeiend heet in

Wie, wat, waar klimaatopwarming?  Als er één model is die de temperatuur van het ...

Bella ragazza Elisa Milanetto aan het woord!

Bij Italië droomt onderstaande redacteur spontaan weg. Een prachtig land, een radde taal, een ...

Hosting door Fraai