Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Elise De Cock

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja?

Komende zaterdag is het zover! Dan kiezen we voor de tweede keer een Face of Ocean Couture by Whatmatters. Het decor van deze fantastische avond wordt Ipanema, de beach club van Versuz in Hasselt. Een jury met onder andere ex-Miss België Annelies Törös, zangeres Noa Neal, acteur en fitnessmodel Henny Seroeyen, fotograaf Daniel Dedave en modeontwerper Nicky Vankets zullen dan samen met het publiek en jullie lezers bepalen wie het felbegeerde kroontje op haar ravissante hoofd en beachbody mag zetten! Iedereen is dan ook welkom vanaf  18u30!

Maar wie zijn die kandidaten? We stellen ze je graag vandaag aan u voor!

Vertel eens kort wie je bent?
Ik ben Elise De Cock, 21 jaar jong en woon in Merksem. Ik ben een verlegen maar spontane meid die weet wat ze wil. 

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik ben al een jaar en half te werk in een kinderdagverblijf en werk dus heel graag met kindjes. Buiten mijn werk ben ik nu een paar maanden bezig met fitness om mijn lichaam wat te verbeteren. Ook ga ik elk weekend shoppen (of elke dag online) want een shop-a-holic ben ik wel

Waarom neem je deel aan deze Face-of-Ocean Couture?
Omdat ik het leuk vind om aan een missverkiezing te kunnen meedoen waarbij het enkel om je zelf draait en niet om al de tierlantijntjes errond, gewoon waarbij je kan laten zien wat je in je mars hebt als persoon.

Wat spreekt je aan in Ocean Couture?
Zoals ik eerder al heb vermeld ben ik echt shopverslaafd en zou ik elke dag wel met een nieuwe bikini of badpak thuis kunnen komen. Ik zou er dan ook thuis gewoon op mijn gemak in kunnen rond paraderen gewoon omdat het makkelijk is. De designs zijn ook top en helemaal mijn ding.

Wat zijn jouw troeven?
Mijn verlegenheid zorgt ervoor dat ik nooit arrogant zal overkomen, dat zit ook niet in mijn aard. Als ik iets wil dan ga ik daar ook voor, hoe lang het ook zal duren.

Wat is voor jou luxe?
Met mijn lui gat heel de dag in de zon aan het zwembad zitten met een Martini Bellini erbij. Nee nee, dat is mijn natte droom Gewoon gezond oud kunnen worden en kunnen doen en laten wat je wil is voor mij al luxe genoeg, dat Bellini’ke mag er natuurlijk altijd wel bij.

Heb je al modellenervaring? Zoja, welke?
Ik ben de laatste tijd terug wat meer bezig met fotoshoots maar dit is puur voor mezelf en om aan andere met trots de resultaten te kunnen laten zien.

Wat is jouw meest uiterlijke troef?
Mijn poep. My butt may be big but I’ve never heard a song about flat ones so I’m proud of it.

Wat betekent fashion voor jou?
Je op je gemak voelen in wat je draagt. Je kan met kleding je persoonlijkheid overbrengen naar anderen zonder er veel woorden voor te moeten gebruiken.

Waarop ben je het meest trots?
Ik heb van mijn kinderdroom mijn werk kunnen maken. Al van kleins af aan wou ik iets doen met baby’s en dat doe ik nu ook. Verder is deelnemen aan een missverkiezing voor mij ook gewoon al een enorm grote stap. Ik ben vrij verlegen en onzeker maar wil er door middel van deze verkiezing werk van maken om mij over die onzekerheden te zetten.

Waar ga jij als Face of OC de wereld mee verbeteren?
Ik ben geen wereldverbeteraar maar meisjes ervan bewust maken dat het oke is om cellulitis of striemen te hebben moet wel lukken. Ook magere meisjes hebben hier mee te maken, niks om u over te schamen. It’s not about the size you wear but the way you wear your size!

Quickies:
– Badpak of Bikini…bikini
– Strand of sneeuw…
strand
– Stappen of gezellig thuis…
stappen
– ik voel me het meest sexy als ik…
kanten lingerie en hakken draag 
– Humor of uiterlijk…
uiterlijk
– Tegen deze bink zeg ik niet nee…
Matt Bomer maar die zal eerder nee tegen mij zeggen because he’s gay. ☹

Meer foto’s van deze knapperd kan je vinden via Instagram

Credits:
– Lode Van Ierssel
– Nico D’hondt

You May Also Like

Annelien Coorevits verlaat Temptation Island

Terwijl wij nog smullen van de fratsen van Tim, Kevin, Fabrizio, Megan, Mezdi en ...

Zusjes Bella en Gigi Hadid in mediastorm na deze pikante foto in Vogue!

De kans dat er in je familie een Victoria’s Secret Angel zit is zo ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram deel V: Marissa Galle

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai