Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Babette Van der Horst

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja?

Komende zaterdag is het zover! Dan kiezen we voor de tweede keer een Face of Ocean Couture by Whatmatters. Het decor van deze fantastische avond wordt Ipanema, de beach club van Versuz in Hasselt. Een jury met onder andere ex-Miss België Annelies Törös, zangeres Noa Neal, acteur en fitnessmodel Henny Seroeyen, fotograaf Daniel Dedave en modeontwerper Nicky Vankets zullen dan samen met het publiek en jullie lezers bepalen wie het felbegeerde kroontje op haar ravissante hoofd en beachbody mag zetten! Iedereen is dan ook welkom vanaf  18u30!

Maar wie zijn die kandidaten? We stellen ze je graag vandaag aan u voor!

Vertel eens kort wie je bent?
Ik ben Babette Van der Horst, 23 jaar, en wonende te Kalmthout. Ik ben 2 juni 2018 getrouwd met mijn grote liefde Toon Wouters! Mijn hobby’s zijn sporten! Hardlopen vind ik geweldig ! Ik doe heel graag fotoshoots en modeshows. En ik ben dol op snelle sportauto’s !

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik werk als management assistent op kantoor bij mijn vader op de zaak, wij hebben een internationaal rundsvleesbedrijf.

Waarom neem je deel aan deze Face-of-Ocean Couture?
Ik heb zin in een avontuur, en doe heel graag modeshows vooral in lingerie en bikini vind ik geweldig. Het lijkt me geweldig om het gezicht te zijn van Ocean Couture!

Wat spreekt je aan in Ocean Couture?
Ocean Couture is een heel mooi badpakken en bikini merk. Ik draag heel graag speciale, unieke kledingstukken, iets dat niet iedereen heeft. Ik vind dat Katerina daarom ook een hele goede smaak heeft ! En ik vind dat Ocean Couture zeker aan een perfecte en comfortabele beachwear look voldoet.

Wat zijn jouw troeven?
Ik ben een spontane meid, met veel karakter, ik geef niet snel op, ik ga door tot ik mijn doel bereikt heb. Ik sta altijd met mijn beide voetjes stevig op de grond.  

Wat is voor jou luxe?
Een gelukkig en gezond leven hebben, leuke dingen doen met familie en vrienden, en veel op vakantie gaan. 

Heb je al modellenervaring? Zoja, welke?
Ik ben niet in een modellenbureau ingeschreven, maar krijg wel voldoende opdrachtjes zodat ik dit in bijberoep kan aanpakken op mezelf.  

Wat is jouw meest uiterlijke troef?
Ik denk dat dit voor mij dan toch mijn lange volle dos haar is, en mijn lange benen.

Wat betekent fashion voor jou?
Fashion betekend voor mij, op de hoogte zijn van alle nieuwe kleren en mode. Je fashionable kleden is dan ook een must !

Waarop ben je het meest trots? (verwezenlijking)
Ik heb de dodentocht gewandeld 2 jaar geleden, 100 km wandelen voor een meisje vind ik toch een prestatie. Ik ben een paar maand geleden ook te zien geweest op TV in Shoppingqueens met Jani Kazaltzis op Vijf TV, waarna de dag na mijn uitzending de Gazet van Antwerpen aan mijn deur stond voor een interview en een aantal foto’s. Ook heb ik een aantal weken geleden op de site van P – Magazine mogen staan !

Waar ga jij als Face of OC de wereld mee verbeteren?
Ik zou me inzetten voor een goed doel, en zoveel mogelijk mijn tandje bijsteken in de organisaties voor Komop tegen kanker.

Quickies:
Badpak of Bikini…Bikini
– Strand of sneeuw…
Strand !
– Stappen of gezellig thuis…
Gezellig thuis.
– ik voel me het meest sexy als ik…
Nieuwe lingerie of nieuwe kleren heb gekocht.
– Humor of uiterlijk…
Uiterlijk
– Tegen deze bink zeg ik niet nee…
Tegen mijn mop, Toon ! Haha, neen als ik echt een celebrity moet kiezen gaat mijn keuze naar…Zac Efron!

Meer fotos van deze hottie vind je op Instagram

Credits: Steven Wolles

You May Also Like

In the picture: Morgane Gielen, foto's met een kantje

We geven het toe, toen Morgane Gielen, ons een berichtje stuurde, hadden we geen ...

4 buitenlandse festivals die je niet mag missen!

Voor je het weet is het weer zomer. En wat doen we in de ...

Knapperd Claudia Van Echelpoel gaat ‘content’ door het leven

Ziezedoen jom… Deze keer ‘gene gladden aap met nen geilen blik en vettig haar’ ...

Hosting door Fraai