Games & Babes…dan zitten we bij Marissa Galle op het juiste adres!

Een mooie babe die het nieuwste game-nieuws presenteert, het beste uit twee werelden…
Wie kent er E3? Wielertoeristen schieten hier zoals gewoonlijk snel tussen en onderbreken ons hier over een klassieker in Harelbeke. Let op, ze zitten in de buurt want de E3 waarover wij het hebben is ook een klassieker. In zijn genre dan. Het is namelijk de allergrootste en belangrijkste gaming beurs ter wereld. De beurs vindt plaats in Los Angeles en het is hier waar alle nieuwigheden worden voorgesteld.

Helaas hebben wij niet de budgetten die ze bij HLN.be hebben en kunnen wij helaas geen knappe hinde inclusief cameraploeg naar de Westkust van Trumpland sturen maar we kennen wel de truken van de foor om alsnog al het spannende nieuws op jullie los te laten.
Zo kunnen wij Marissa Galle tot onze persoonlijke vriendenkring rekenen en laat nu net deze knappe hinde zijn die voor grootreus als HLN in L.A. op die beurs is. De vraag of ze in haar reportage voor HLN ook een kleine sideboob als ware een Whatmatters-touch wou steken, werd dan ook met volle overtuiging uitgevoerd…waarvoor dank!
Soit, geniet van het exclusieve game nieuws gepresenteerd door de enige Belgische vrouwelijke presentatrice die je ginder kan vinden…Credits: Frank Molnar

You May Also Like

Al op jacht naar echte mannelijke eindejaarscadeautjes? Kijk dan zeker eens bij designlabel Wünder

Klassieke eindejaarsstress: wat koop ik voor de man, broer of nonkel die alles al heeft? ...

Dit jacht met infinitypool is het dikste ooit!

Een paar keer Euromillions binnenhalen en klaar is kees… 150 meter pure luxe op ...

Ilse Van Acker, de personal coach van de sterren!

De naam ILSE VAN ACKER doet waarschijnlijk niet bij iedereen een belletje rinkelen. En toch! ...

Hosting door Fraai