Emily Ratajkowski ziet in Kim Kardashian een rolmodel!

“I channel her when I’m having a bad day”

“I think Kim Kardashian is actually an incredible feminist, I channel her when I’m having a bad day.” Met deze woorden spreekt het misschien wel mooiste model ter wereld haar bewondering uit voor Kim K. of zowat de meest besproken celeb en realityster de laatste jaren. Een ster waarmee ze in het verleden nog een topless selfie inclusief middelvinger deelde die waanzinnig, hoe kan het ook anders viraal ging.

“I’m like, ‘Here’s someone who really doesn’t give a shit what anyone thinks, I would like to be that person who is above it all, and she is that way.” voegde ze nog toe. Maar of ze zich helemaal niets aantrekt van wat anderen zeggen, blijkt niet echt te kloppen. Ze ging dan ook in op de stelling dat sexy vrouwen nooit serieus werden genomen.

“I’ve definitely experienced that. I mean, most profiles written about me are like, ‘We’re so surprised she’s smart!’ On one hand, I get that it’s natural instinct to have an idea about someone, but also, fuck you.”

Eerlijk is eerlijk…mochten de twee echt lelijke en enkel superslimme eendjes zijn, ze hadden hier vandaag niet over je scherm gezwommen. Wij kunnen ons alvast geen beter gevecht voor het feminisme wensen met deze twee dames die een beetje naakt niet schuwen, wel?

You May Also Like

Het verlegen meisje in Janaika Van de Woestijne…

Op een maandag naar Waregem rijden op een dag ze mathematisch ook zekerheid hebben ...

Met Playmate Stefanie Knight willen wij wel eens een nachtje door

‘Knight’-je door! Stefanie, die we kennen als één van de voormalig inwoonsters van de ...

Brunette Josephine Broome maakt onze dag weer goed

Deze week staat in het teken van emoties. Dat komt doordat het op maandag volle maan ...

Hosting door Fraai