Een pizzadoos als tafelblad?

Ecologisch misschien niet zo verantwoord maar who cares?

Als het op onze ecologische voetafdruk aankomt, geven we toe niet bijster sterk te presteren…waarvoor onze excuses. Bij deze kan er dan ook nog wel een wegwerppizzadoos bij die je kan gebruiken als tafelblad.
Stel je eens voor…een luie weekenddag, het regent oude wijven en je beslist met je jonge hinde het bed niet uit te komen en eens lekker te binge watchen. Uiteraard heeft ook zij geen zin in te koken en bestel je samen een pizza. Wat zou het dan handig zijn dat je die pizzadoos kan omtoveren tot een tafelblad en je gewoon in bed kan eten terwijl je die brute serie gewoon verder knalt?
Canada’s pizzaleider, Boston pizza, liet voor hun vaderdagcampagne ’s werelds eerste pizzadoos maken die dient als tafelblad voor wanneer jij comfortabel in bed je serietje wilt bingen. Gezien de hoge productiekost, heeft het liedje helaas maar een paar dagen geduurd. Maar hé…wie wil er een eurootje meer betalen om niet meer uit bed te komen en die heerlijke pizza in bed op te peuzelen? Wij alvast wel! Hopelijk is dit een bron van inspiratie voor de pizzabakkers in onze buurt!

bron: gewoonvoorhem.nl

You May Also Like

5 foodtrends voor foodies!

Bij Whatmatters gaan we al eens een hapje eten, meer nog we hebben de ...

Pure online luxe!

Luxe, we geraken er niet over uitgepraat bij Whatmatters. Vaak snuisteren we dan ook ...

Puma brengt meest geavanceerde sneaker uit jaren ’80 terug uit!

Een tracker van ver voor zijn tijd… Een schoen die je op de voet ...

Hosting door Fraai