Een pizzadoos als tafelblad?

Ecologisch misschien niet zo verantwoord maar who cares?

Als het op onze ecologische voetafdruk aankomt, geven we toe niet bijster sterk te presteren…waarvoor onze excuses. Bij deze kan er dan ook nog wel een wegwerppizzadoos bij die je kan gebruiken als tafelblad.
Stel je eens voor…een luie weekenddag, het regent oude wijven en je beslist met je jonge hinde het bed niet uit te komen en eens lekker te binge watchen. Uiteraard heeft ook zij geen zin in te koken en bestel je samen een pizza. Wat zou het dan handig zijn dat je die pizzadoos kan omtoveren tot een tafelblad en je gewoon in bed kan eten terwijl je die brute serie gewoon verder knalt?
Canada’s pizzaleider, Boston pizza, liet voor hun vaderdagcampagne ’s werelds eerste pizzadoos maken die dient als tafelblad voor wanneer jij comfortabel in bed je serietje wilt bingen. Gezien de hoge productiekost, heeft het liedje helaas maar een paar dagen geduurd. Maar hé…wie wil er een eurootje meer betalen om niet meer uit bed te komen en die heerlijke pizza in bed op te peuzelen? Wij alvast wel! Hopelijk is dit een bron van inspiratie voor de pizzabakkers in onze buurt!

bron: gewoonvoorhem.nl

You May Also Like

Deze blikvangers maken jouw crib uniek!

Ook wij zijn in volle verhuismodus… En dan doe je natuurlijk enorm veel inspiratie ...

Een wijncursus met Paris Naro slaan wij nooit af

Oenologen we zijn, lusten we wel eens de betere druif. Ook een cursus wijn ...

3 leuke bikes voor de stad

Stadsmens of niet een leuke fiets is een onmisbaar item. Zeker omdat je in ...

Hosting door Fraai