Dit zijn de 5 lievelingsgerechten van elke man!

Stiekem meelezende vrouwen opgelet! Als je je man eens een culinair orgasme wil bezorgen lees je maar beter deze blogpost van Jani Gysels, onze gastreporter van vandaag. Je hoeft je echt niet op zijn Sergio Hermans’ uit te sloven in de keuken om hem het naar zijn zin te maken…Jani, your turn mate!

Dat vrouwen spontaan beginnen te glunderen bij een chocolaatje of een andere zoete zonde is een cliché dat niemand meer verbaast. Maar met welk lekkers plezier je mannen eigenlijk? We zetten de vijf lievelingsgerechten van de man op een rijtje.

Met een biefstuk met frieten kan je als vrouw niets misdoen om je wederhelft te verrassen. Integendeel, met dat gerecht komt een man steevast op tijd naar huis.

Een ander gerecht dat hoog aangeschreven staat bij mannen zijn spareribs, en geef toe, wie krijgt nu al geen water in de mond? Klein detail: de spareribs in de oven doen het net iets minder goed dan die op de barbecue. De oven gebruiken we dan wel voor de gepofte aardappel bij de ribbetjes…

Op plaats nummer drie en vier van de favoriete gerechten schuift de vrouw ongetwijfeld graag mee aan tafel! Ook zij kan namelijk genieten van een pizza of een kebab! Voor de pizza surfen we graag snel even naar de website van Domino’s Pizza.

Tot slot gaan we bij onze Amerikaanse vrienden langs. Ja hoor, we hebben het over de chicken wings. De blinkende in honing gedepte vleugeltjes gaan er sowieso bij elke man altijd in. Deze 5 gerechten doen iedere man sowieso watertanden. Leuke inspiratie voor Vaderdag of een voetbalavond?

Een bericht gedeeld door Hooters (@hooters) op

Cover: Instagram Black Smoke

Unibet

unibet

You May Also Like

Koffie in een ijshoorntje

Zonder koffie draait de Whatmatters redactie op 50%, sloten worden er verzet. Alleen die ...

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky’s!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...