Deze Jeep Wrangler is voor echte venten!

Een beest op 4 wielen…
 

Waar is de tijd dat Jeep nog dé referentie inzake terreinwagens was. Toen je over een Jeep sprak, sprak je dan ook over alle terreinwagens hoewel ze officieel helemaal geen Jeep waren. Eén van die echte Jeeps is de Wrangler. Soms gingen er stoere vrouwen er wel meer rijden en noemde ze hun beestje een pimped out chromed out Pussy Wagon maar echte venten doen er net iets meer mee. Zij vertrouwen hun 4X4 toe aan Fab Fours en die maken er een beest van waar pussies bij verbleken.

Uiteraard kost het je een rib uit je lijf maar het resultaat mag wel gezien worden. En of ook jij gezien zal worden! Kijk maar eens mee naar deze Jeep Wrangler. Zie je jezelf hier deze zomer al mee aankomen aan jouw favoriete beach club? Wij wel!


 

Unibet

unibet

You May Also Like

Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren… Vergeet ‘grote zus’…de dikste ...

Whatmatters Roadtest: Mini Cooper 2018 (136pk)

Een succesformule die blijft duren… En of we benieuwd waren. Mini, en dan vooral ...

Pimp My Land Rover met een 6,2L Corvette-motor!

Wie een Land Rover Defender wil dat er gepimpt stoerder uitziet dan eender welke ...