Deze Jeep Wrangler is voor echte venten!

Een beest op 4 wielen…
 

Waar is de tijd dat Jeep nog dé referentie inzake terreinwagens was. Toen je over een Jeep sprak, sprak je dan ook over alle terreinwagens hoewel ze officieel helemaal geen Jeep waren. Eén van die echte Jeeps is de Wrangler. Soms gingen er stoere vrouwen er wel meer rijden en noemde ze hun beestje een pimped out chromed out Pussy Wagon maar echte venten doen er net iets meer mee. Zij vertrouwen hun 4X4 toe aan Fab Fours en die maken er een beest van waar pussies bij verbleken.

Uiteraard kost het je een rib uit je lijf maar het resultaat mag wel gezien worden. En of ook jij gezien zal worden! Kijk maar eens mee naar deze Jeep Wrangler. Zie je jezelf hier deze zomer al mee aankomen aan jouw favoriete beach club? Wij wel!


 

You May Also Like

De nieuwe Aston Martin DB 11 Cabrio

Mijn favoriete automerk? Het zijn er wel een aantal maar Aston Martin staat ongetwijfeld ...

Geduld…hét woord voor zij die een Tesla 3 besteld hebben

Eens je met een Tesla 3 geredden hebt, wil je geen andere auto meer, ...

Goodwood Festival onthult volledig elektrische Ford Mustang

Wat als McLaren, Williams en Jaguar de handen in elkaar slaan? Dan krijg je een ...

Hosting door Fraai