Deze Bugatti Chiron kan jij wél betalen! (met dank aan Lego)

Haal het kind in jou terug boven!

Tenzij je Rockefeller of de grote baas bij RSC Anderlecht bent, ga je nooit dichter bij een Bugatti Chiron komen. Wij zien wel twee nadelen…voor de ongeduldige medemens onder ons, je moet hem zelf bouwen en voor zij die graag het rubber en de benzine willen ruiken, het gaat niet gebeuren. Je zal het moeten doen met een 1:8 van Lego. Wel eentje die tot de allerkleinste details is afgewerkt.

De glanzend aerodynamische carrosserie, de velgen inclusief logo en laagprofielbanden, remklauwen en remschijven die net uit de fabriek van de Franse autobouwer konden geplukt zijn, het zit er allemaal netjes en heel gedetailleerd in. Ook binnenin deze sportwagen is alles fijntjes afgewerkt…of beter, werk jij fijntjes af. Een versnellingsbak met 8 versnellingen die je ook kan bedienen met de paddles aan het stuur of een sleutel die je achterspoiler laat bewegen, om maar twee voorbeelden te geven.

Deze set wordt afgeleverd in een luxueuze doos met daarin een in kleur gedrukte manual en dit voor de prijs van 400€. Zeg nu zelf…veel dichter ga je nooit bij een Bugatti komen, wel? 

You May Also Like

Maak van je iPhone een instant camera met de PRYNT Pocket!

Dat je tegenwoordig met de meeste smartphones best wel leuke kiekjes kan nemen is ...

Met 4 vrienden dobberen op het water: Hammocraft!

Water en rustig relaxen, dat zijn nu toevallig 2 begrippen die voor de Whatmatters ...

American Tourister komt met de 'Selfie'-koffer…Een reiskoffer voor Social Media Addicts

Wij bij Whatmatters zijn nog wat zoekende wat betreft het uitbouwen van onze brand ...

Hosting door Fraai