Deze auto op afstandbediening flitst tegen 110km/u

Rijbewijs kwijt…

Haal het klein kind in je boven en knallen maar. Traxxas, een speelgoedfabrikant heeft er weer

een lekker karretje op afstandbediening bij. Een klein offroad exemplaar met de naam E-Revo, aangedreven door een enorm krachtig 6s powersysteem. Dit scheurplastiek racet over de (onverharde) weg tegen maar liefst 110 km/u…met andere woorden, niet te gebruiken in de bebouwde kom.

Om zulke snelheden te weerstaan is dit kleine monstertje uiteraard ook uitgerust met zwaardere offroad-wielen en -banden en een vierwielaandrijving op zowaar alle vier de assen.    Zin in een toys for boys met Power, Strength en Speed? Je zal er wel een dikke 400 Euro voor moeten neerleggen.

You May Also Like

Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen ...

MiniBrew: stylish bier brouwen

Alleen al als we denken aan het brouwen van bier, dan breekt het angstzweet ...

Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of ...

Hosting door Fraai