Deze auto op afstandbediening flitst tegen 110km/u

Rijbewijs kwijt…

Haal het klein kind in je boven en knallen maar. Traxxas, een speelgoedfabrikant heeft er weer

een lekker karretje op afstandbediening bij. Een klein offroad exemplaar met de naam E-Revo, aangedreven door een enorm krachtig 6s powersysteem. Dit scheurplastiek racet over de (onverharde) weg tegen maar liefst 110 km/u…met andere woorden, niet te gebruiken in de bebouwde kom.

Om zulke snelheden te weerstaan is dit kleine monstertje uiteraard ook uitgerust met zwaardere offroad-wielen en -banden en een vierwielaandrijving op zowaar alle vier de assen.    Zin in een toys for boys met Power, Strength en Speed? Je zal er wel een dikke 400 Euro voor moeten neerleggen.

tcoc

You May Also Like

Dikker, sneller, luider…Range Rover Velar Lumma CLR GT

Nooit gedacht dat we bij het automerk extra superlatieven in de zin van dikker, ...

3 leuke bikes voor de stad

Stadsmens of niet een leuke fiets is een onmisbaar item. Zeker omdat je in ...

B&O nieuwste draadloze speaker: Beolit 17

Of je het nu over geluidskwaliteit of design hebt, Bang & Olufsen zet de ...