De vlammenwerpen, het nieuwe speelgoedje van Elon Musk

Saai wordt het nooit met Elon! 

Ondanks de naam van zijn zaak ‘The Boring Company’ is het altijd dolle pret ten huize Musk. De grote baas van Tesla heeft dan ook een nieuw speelgoedje gelanceerd. Waar velen nog dachten dat het om een grap ging, sloeg de vlam in de pan en zijn de eerste 1.000 exemplaren tijdens een ‘pick-up-party’, aan 500 dollar per stuk, ondertussen de deur uit! Ook de overige 19.000 andere bestelde exemplaren zijn ondertussen in vier dagen uitverkocht. Alle 1000 klanten, welke soms duizenden kilometers hadden gereden of gevlogen, kregen ter plaatse instructies en blakerden vervolgens met veel lol een stel doorprikte marshmallows pikzwart met vlammen van soms wel meer dan één meter.

Doel? Geld in te zamelen voor zijn ander project, een hoogtechnologisch ondergronds tunnelsysteem in de Verenigde Staten om zo het fileprobleem aan te pakken. De eerste tunnel in Los Angeles is ondertussen ook bijna klaar om opgeleverd te worden.

Nog een pittige detail…de 19.000 vlammenwerpers die nog niet in het bezit zijn van een geamuseerde eigenaars zullen opgestuurd worden en om verzend- en douanehindernissen te voorkomen, herdoopte Elon Musk het apparaat tot…“Not-a-Flamethrower”

Niet iedereen is gelukkig met dit nieuwe speeltje nu ze in Californië net de ergste bosbranden uit de geschiedenis hebben meegemaakt. En zoals we Elon kennen, pareert hij ook deze kritische opmerkingen. In de doos van de vlammenwerper zit een handleiding met bijkomende veiligheidstips. Zo wordt er gezegd om steeds een blusapparaat of een emmer water in de aanslag te hebben. Een brandblusapparaat dat je trouwens ook bij The Boring Company kan kopen. ‘Ok, niet de goedkoopste blusser maar wel eentje met een coole sticker’…Elon weet het wel te verkopen…

En verkopen? Dat doen ze! De eerste exemplaren staan ondertussen op eBay voor alvast vier keer de aankoopprijs…interesse?


Cover: YouTube

You May Also Like

iPhone 7 komt met nieuw fris lentekleurtje

Het gras begint terug te groeien, de eerste bloemetjes komen voorzichtig de eerste zonnestralen ...

Met deze sigaar is jouw bankrekening ‘de sigaar’

De duurste exemplaren op een rijtje… Roken wij wel eens een sigaar? Als we ...

Allereerste Ferrari F50 kan nu de uwe zijn!

Van een klassieker gesproken… 50 jaar na de geboorte van het snelle automerk met ...

Hosting door Fraai