Daarom is jouw lief soms gewoon een echte bitch!

Man zijn is soms gewoon ongemeen hard…

Dik klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren…“Scheelt er iets, pruts?”…“NEE!!”.

Wat doen wij mannen? Logisch redeneren en denken…’Top, alles in orde’ en we laten het voor wat het is. Maar helaas is vrouwenlogica niet altijd gelijk aan die van mannen en maken we hier een fout. Maar het wordt niet beter, voor zij die nu denken, ‘Ok, we vragen wat door en zoeken naar de oorzaak’…moet je rekening houden dat die oorzaak wel eens jou kan zijn en dat je alsnog de volle lading krijgt. Moraal van het verhaal…je doet het nooit goed!

Het kan dan twee kanten uit…of een vlammende ruzie of een beeld zonder klank en jij die je jezelf afvraagt waarom ze zich als een echte bitch gedraagt.

Eindelijk komt hier het goede nieuws. Het is alleen maar uit liefde. Waarschijnlijk vindt ze het van zichzelf ook alleen maar stom dat ze soms zo uit het niets uit haar sloffen schiet, maar sommige dingen moeten nu eenmaal afgereageerd worden. Jij bent diegene die dichtst bij haar staat en dus ben jij diegene die de volle lading moet opvangen…jammer maar helaas…

Nog een voordeel van deze open vorm van communicatie is dat jullie er beide beter van worden. Tenzij je echt de hoofdvogel hebt afgeschoten en je gewoon een gestoorde griet in huis hebt natuurlijk…doch, gaan we hier uit van het goede in je lief en zal het zo’n vaart wel niet lopen. Anders, ander, beter en haar probleem.

Dus, wordt ze af en toe een onuitstaanbare bitch…ze ziet je graag.

Oh ja, nooit maar dan ook nooit de periode van de maand aanhalen of ze zet je met een trap in je klokkenspel ook nog eens een maand buitenspel…

You May Also Like

Cherelle Neille, deze knapperd geraakt niet van straat

Knap en succesvol…dit staat echter niet garant voor een bruisend liefdesleven. Vraag dit maar ...

WAUW! Estrella Pau, veel méér dan alleen een Playmate

Halloowkes…We worden op en top verwend vandaag. Zelden heb je een dag waarin je ...

Ijshockey, een sport voor echte venten! (Video)

We luisterden vanmorgen naar het weerbericht en het wordt weer winter. Omdat wij salonvoetballers ...

Hosting door Fraai