Chopard komt met bruut gelimiteerd klokje met brandstofmeter

30 jaar partnership met de Mille Miglia-rally vier je zo!

Het Zwitsers horlogemerk Chopard komt naar aanleiding van zijn 30-jarige partnership met de legendarische Mille Miglia-rally met een speciaal horloge, de Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale…en deze heeft zowaar een brandstofmeter.

Niet dat je met dit exclusief klokje moet gaan tanken, neen, de ‘brandstofmeter’ laat zien hoeveel uur gangreserve het klokje nog heeft. Duidelijker kan een knipoog naar de rally niet zijn. Maar dit is nog niet alles…zo staat er ‘Brescia-Roma-Brescia’ op de achterkant van de kast gegraveerd. Twee steden die op de route van de rally liggen. Verder is het uiteinde van de secondewijzer uitgevoerd in de kleur ‘Rosso Corsa’ wat dan weer duidelijk verwijst naar het merk met het steigerend paard, Ferrari.

Het automatische horloge is gelimiteerd tot 1000 stuks en kan je ‘op de kop tikken’ voor een dikke 7500 Eurootjes.

You May Also Like

Kids op de fiets? Die dragen een helm!

De tijd dat helmen saai en lelijk waren, die ligt al een hele tijd ...

Tinder voor uurwerken? WatchTinder!

Op zoek naar het perfecte klokje? Kan je wel wat hulp gebruiken bij het ...

Hosting door Fraai