Candice Swanepoel gaat vreemd! (Foto's)

Maar dat mag je niet te letterlijk nemen…

Candice Swanepoel is een 29-jarig Zuid-Afrikaans model dat we vooral kennen als één van de Victoria’s Secret Angels sinds 2009. Ze was trouwens ook het eerste Zuid-Afrikaans model dat voor het prestigieuze merk mocht lopen.

Sinds haar zestiende verdient Swanepoel, die de bijnaam Flamingo heeft, ongeveer 6.000 euro voor een dagje werk, omgerekend een twee miljoen euro per jaar. Dit verdient ze niet alleen door te lopen en shotten voor Victoria’s Secret. Vandaag gaat ze dan ook even vreemd en is ze te zien voor de campagne van Tropic of C.

Dat het gras niet altijd groener is aan de overkant geven we Candice maar al te graag mee. Wie weet zien we deze jonge mama (een maand bevallen van haar tweede kind) al terug op de VS Fashion Show komende winter!

Credits: Topic of C

 

tcoc

You May Also Like

Hoera voor Henry

Dat strikjes booming business zijn, dat heeft Whatmatters met eerdere artikels al duidelijk gemaakt. ...

Het leven is een Strijd…behalve voor Romee

Maar om Romee zouden we graag strijden… Wie ons al langer volgt weet dat ...

In hogere sferen met Lana Provoost

Bij Whatmatters zitten we niet alleen in met de nationale veiligheid, nee we bekommeren ...

Hosting door Fraai