Candice Swanepoel gaat vreemd! (Foto's)

Maar dat mag je niet te letterlijk nemen…

Candice Swanepoel is een 29-jarig Zuid-Afrikaans model dat we vooral kennen als één van de Victoria’s Secret Angels sinds 2009. Ze was trouwens ook het eerste Zuid-Afrikaans model dat voor het prestigieuze merk mocht lopen.

Sinds haar zestiende verdient Swanepoel, die de bijnaam Flamingo heeft, ongeveer 6.000 euro voor een dagje werk, omgerekend een twee miljoen euro per jaar. Dit verdient ze niet alleen door te lopen en shotten voor Victoria’s Secret. Vandaag gaat ze dan ook even vreemd en is ze te zien voor de campagne van Tropic of C.

Dat het gras niet altijd groener is aan de overkant geven we Candice maar al te graag mee. Wie weet zien we deze jonge mama (een maand bevallen van haar tweede kind) al terug op de VS Fashion Show komende winter!

Credits: Topic of C

 

You May Also Like

Heerlijke grieten in lingerie dansen Grote Vakantie in!

Soms moet je als redacteur gewoon stoppen met schrijven en de beelden voor zich ...

Karlie Kloss…de nieuwe Heidi Klum?

Ze vervangt Heidi alvast als nieuw gezicht voor het modeprogramma ‘Project Runway’ Waar de ...

Een vluggertje met topmodel Olivia Arben

Onthou…knip nooit teennagels in bed! Londen maakt zich stilaan op voor de London Fashion ...

Hosting door Fraai